Måla golv

Arvids rum håller på att bli klart. Idag grundmålade jag golvet och imorgon ska jag förhoppningsvis måla första lagret riktiga färgen. Det blir ljusgrå. Säkert något mörkare än på bilden. Sen ska det till möbler, matta, gardiner osv. Har hittat en som säljer Snow loftsäng på Blocket! Får se om hon svarar! Det är en låg loftsäng, lagom ståhöjd för en vuxen!.

 
Förebild från en annan vinkel. Dörröppningen är in till en sidovind. En jättestor sådan! Kommer kunna få plats med ett halv bohag där inne. Men det återstår vettig inredning. Jag tror det blir ett par stänger och kanske trådbackar. Kanske en liten byrå.
 
 
Golv in action. Vi har nåtat med målarfog. Vet inte om det är optimalt eller om det finns andra saker som är bättre. Men det var lättarbetat. Hela golvet krävde 5-6 tuber med fog. Grundfärgen är Grundfärg Isolergrund och täckfärg, 2-i-1 från Rusta. Golvfärgen är också från Rusta och har typ NSC S2002-Y. Men total kostnad för att måla golvet; ca 1000 kr. Vi har inte kunnat lägga något vettigt golv för de pengarna. Slipning hade kostat tre gånger så mycket. Men i sista änden tror jag ändå att det blir perfekt med målat golv i Arvids rum. Plus i kanten för att det inte blev så dyrt.
 
 
Allmänt | |
#1 - - Hemmabasen:

Heja dig! Vad du fixar och donar och vad bra och fint det blir!

#2 - - Mirre Sweetwords:

Så fint det blir

Svar: Tack! :)
hejsapetronella.blogg.se

Upp