Inspiration

Har letat runt intranätet efter inspiration. Hittar HUR MYCKET som helst. På Styleroom kan man själv lägga upp bilder från sitt hus. En kul ställe att titta runt på!

Idag har jag jobbat några timmar mindre än vad som var planen från första början. Detta på grund av ohygglig irritation på folk som inte ens var där. Kunde med andra ord inte skälla på nån heller, typiskt!

Idag är det packning som gäller! Ska packa i allt som man kan packa i! Skokartonger (perfekt för småkrafs), väskor (bra för mjuka grejer) och gamla kuddfodral, såna kuddarna ligger i när man köper dom. Dessutom funkar IKEA-kassarna väldans bra! Rymmer mycket men tar ingen plats när de inte används.
Allmänt | | Kommentera |

Vårt hus

Har så otroligt mycket att skriva och berätta om, men knappt tid eller ork för att göra det. Ikväll är jag i Skövde. Sen söndagsförmiddagen har jag varit ute i huset eller på jobbet. Så smidigt att ha sju minuter blankt till jobbet! Dessvärre är det bara sju arbetsdagar kvar av detta sommarjobbande.

Dagen före söndagen var mysig. Jag och strumpan åt hotellfrukost på Billingehus. Galet fin utsikt över hela stan, det vill säga när det inte regnade. Det har vart pissigt väder nu ett tag, är inte direkt ledsen att jag inte har semester. Sen var vi på en stor loppis där jag köpte fina saker till huset. Hann även med Biltema och färgaffärn innan vi åkte ut. Hon var den första gästen någonsin sen huset blev vårt i fredags.

I lördagskväll fick vi en stortartat presentation av grannarna. Vi drack vin och åt äppelkaka i deras trädgård. Sen gick vi in för lite husesyn, spontana kramar och diskussioner om vad vi kan erbjuda varandra som nyblivna grannar. De verkade tokmysiga och jäätteglada!

Annars har jag börjat lacka sovrumstaket som jag tror A är klar med nu. Ska nu bara måla vardagsrummet och sovrummet innan vi kan börja flytta över allting. På kvällarna har vi gått mysiga skogspromenader och hittat många svampar. Det känns så otroligt lyxigt att ha så nära till allting. (Förut var "allting" affärn, krogen, restaurangen, nu är allting skogen, sjön, ängar, åkrar, kossor och rådjur.)

Natten till idag sov vi i huset för första gången. Idag har A hämtat en åkergräsklippare i Hjo. Stiga Park tror jag den heter.

Tillägg som handlar om nåt helt annat. Jag gillar Veronica Maggio, älskade hennes första skiva och den som nu snurrar konstant på radio är inte dålig heller. MEN, jag stör mig på hennes uttal. Blödäääär. Stadään. Övääär. Allting är äääär.. Hallääään..
Allmänt | | Kommentera |

Mer bilder

Älskling spatserar runt huset och planerar hur vi ska förändra trädgården. Det blir inga stora förvanligar, mest klippa ner och ta bort lite buskar. Här visar han hur häcken ska gå.
Vi blir visade var tomtgränserna går. Den undre karten är riktigt gammal och prydligt gjord! Skulle faktiskt kunna bli en fin tavla!


Rudbeckia?! Lisa sa vad det var idag men jag kommer tyvärr inte riktigt ihåg. Det finns MÅNGA olika sorter att ha koll på i den trädgården.


Det här är vårat sovrum. Taket ska vi antingen betsa vitt eller bara måla. HÄR ska jag vakna tidiga lördagmorgnar av att regner smattrar mot taket 2 m från mitt huvud!

Här är en liten groda.

Som kanske ser ut såhär om några år? Den här paddan har bott på trappan ner till jordkällaren i ett par år nu tydligen. Han ingår liksom i exteriören och har fått namnet Chuckis.


Idag träffade jag svärmor för lite fika och struntprat. Har hittat ett nytt favoritfik här i staden. Älskar porslinet dom har, och eftersom caféet sitter ihop med en butik kan man efter en trevlig fikastund gå runt och köpa kopparna man druckit ur tidigare.
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp