Tidig lördagsmorgon i skogen

Det är en numera lördagsmorgon i skogen. Vaknade redan halv sju och DÅ var det tidigt, iaf för att vara en lördag. Idag ska vi på kalas i Hjo, och på vägen dit ska vi kolla på Hem och Hobby ifall de har nån fin vaxduk och annat krafs. Jag vill ha lite mer av det nu, gärna sånt att hänga på väggarna!

Igår var världens bästa svärfar här och satte in en ny varmvattenbererade. Fick en släng av ågren när de kånkade ner den gamla. FY FAN vad den såg ut. Tillverkningsdatumet var nångång på 70-talet, och förmodligen har den stått där sen dess. Den var precis genomrostig och jag fick sopa upp flera skyfflar med rostflagor som lossnat. Nu står den utanför huset för allmän beskådan. Havvaligen..

JO! Mina katter är äckliga djur. De drar in ännu äckligare djur. Igår när jag dammsög sovrummet hittade jag en grej på golvet, som jag först trodde var en snäcka. Fast själva skalet var så mjukt så jag hann tänka att den kanske är nytillverkad? Sen såg jag små ben som sprattlade. Då tänkte jag eremitkräfta. Här? SEN SÅG JAG FANSTYGET!! EN FÄSTING! SKITFET! ÄCKLIG! FUUUUL!

Ja, jag vänjer mig väl vid sånt också. Otyg och jävulskap. Har i alla fall bestämt mig för att jag inte är rädd för spindlar längre, i alla fall inte dom som bor här. Sen att det finns muterade as som är stora som snusdosor på Elos är en annan sak, men de här gör ju faktiskt bra saker. Dessutom, är de stora och kryper omkring här inne, är chansen stor att Greger eller Vovven hittar som först och äter upp dom. Bra djur, bra djur. Men äckliga ibland.
Allmänt | | En kommentar |

I´m alive!

Jorå, jag lever. Firar semester för fullt. Den har hittills bestått av roadtrippin fo´ life, Norge, fiske, sightseeing, släktträff, mer fiske, sova, äta gomat, träffa människor, packa, flytta, flytta Y, packa upp till förbannelse osv uti oändligheten. Har hållt på nu konstant i 15 dagar, knappt en lugn stund nångång. Varenda dag har det varit nånting, och sen vi kom ner hit igen har jag genomlevt ett halvt helvete. Har packat och packat upp fem fulla släp (inkl fem fulla bilar). Att detta har jag lärt mig:

1. Sluta köpa så mycket skit.
2. Aldrig mer flytta.

Nu blev det lite dubbelt eftersom vi först flyttade jag och A ut till huset, och sen direkt efter flyttade Y från hennes lägenhet (typ 7 halvtrappor, DÖÖÖÖ!) till min gamla. Hennes nya place kommer bli så grymt fint. Hennes pinaler i mina gamla renoveringar passar bättre än mitt och As gamla bohag.

Nu har vi i alla fall kommit i ganska bra ordning. Står lite lådor och prylar kvar lite här och var i huset, men nu känns det verkligen som att vi bor här.

Kamerasladdar och dylikt ligger någonstans, så det här är enda bilden som kommer nu. Pilen visar vårt hus. Till sjön är det typ 10 minuters promenadväg, och vi bor i kantarellskogen. I typ all skog som finns runt om finns det svamp. Man går inte ut och plockar, man hämtar. Idag var vi till Mariestad, och med min lilla räcer tog det typ 14 minuter. Till Skövde strax under 20.

A håller på att tillaga några av öringarna vi fick när vi fiskade i Mattasjön. Om fyra minuter är det dags för en sen middag. "Jävlar, är klockan nio redan?" Tiden går fort när man har roligt..
Allmänt | | En kommentar |

Nu är det dags!

Nu är det dags! Efter många månaders slit, svett och tårar är det dags för semester!!! Det första som kommer hända är det här:Förhoppningsvis en repris av det här:

Sen vankas släktträff, fiske med pappa och allmänt mys. Kanske prova vattenskidor!?

Hejdå, nu drar jag och återkommer nångång.. framöver..
Allmänt | | Kommentera |
Upp