Lycka

Åååååh sååå schööönt! Det är helg! Det är lördagsmorgon! Det är två dagar av kvalitetstid! Veckan har gått bra men ändå vart kämpig med tanke på förkylningen. Det är med andra ord skönt att det är helg. Sen kaffe och julpyntsplaner gör det lite extra festligt. Jag har en liten idé om att åka till Götene nån helg framöver med det lilla barnet. I våras köpte jag ett 10-kort på badhuset som inte är slut än, sen var det länge sen vi var på ett bibliotek. 

Allmänt | | Kommentera |

Utbildning i både brand och miljö

Introduktionsdagar för nykomlingar heter utbildningen. Det har vart en mycket bra dag med otroligt givande brandutbildning. Sist jag gick en sådan var nog.. länge sen! Minns inte ens när. Eller var. Eller med vilka. Jag tror jag har gjort det i "vuxen" ålder men är väldigt osäker på när. Så det var väldigt bra med påfyllnad av brandkunskap. Det gav dessutom en annan positiv effekt. Jag köpte en ny brandsläckare och en brandfilt. Mitt i all rosaskimrande lönelängtan är det första jag köper dessa två ting. Mycket bra investeringar men jag hoppas att jag aldrig får någon anledning att använda prylarna.
 
Jag köpte lite annan onödig lyx på Coop. I fiskdisken kunde jag inte motstå deras skagenröra. Handpillade räkor med minimalt med gegga. Det ska jag äta tillsammans med ett kokt ägg. Fy sjutton vad gott!
 
Livin la vida loca som di kallar!
Allmänt | | Kommentera |

Fabulöst!

Jag börjar landa tror jag. I jobbet alltså. Det är skrämmande hur fort man kan vänja sig vid diverse bekvämligheter. Det är fortfarande frihet under ansvar och upp till mig att driva projektet framåt, men än så länge så tycker jag ändå att det går framåt. Däremot blir det en del "dötid" emellanåt. Då finns det småpill att sysselsätta sig med, såsom att bygga excel-mallar eller läsa på om diverse verktyg.
 
Efter den här veckan är det ynka 3 arbetsveckor kvar innan den stora ledigheten. Jag går hem på jullov den 18:e december och börjar inte jobba förrän den 11:e januari. Hur gick det till egentligen? Det här är ett sådant tillfälle då jag faktiskt påminns om att jag är konsult. Men det är bara att tacka och ta emot. Jag fick en tankeställare av Åsa. Det finns ju jobb där det är helt tvärtom. Jag blir obetald i totalt 6 dagar men får ovärderlig tid tillsammans med min skorv. Efter att detta år har brakat på i 500 knyck tror jag dessutom att en ordentlig ledighet kan behövas. Så att.. snart dags att börja räkna ner dagarna!
 
Sjukdomen tog kraft och sen i söndags har jag vart förkyld. Inte så superfarligt men nog mycket för att det ska vara tungt och motigt. Därför hoppar jag i säng typ nu!
Allmänt | | En kommentar |
Upp