Om man bor i Timmersdala..

.. är man mest troligen änka eller pensionär. Råkar det dock vara så att man fortfarande är ynglig och arbetsför, ägnar man sig antingen åt att bygga eller tillverka. På fritiden uppskattar man att åka med andra likasinnade på bussresor, kanske till Ullared eller Tyskland? Annars är handarbete eller jakt väldigt trevliga fritidssysselsättningar. Knappt någon har en sportbil eller SUV, det är mest familjekombi stuket som gäller, och på TV tittar man, men då enbart på trav eller insamlingsgalor. Den förmögenhet man tjänar på till exempel Elos lägger man på nya fälgar eller avgassystem, cigaretter eller diverse krafs från Halléns, Ellos eller något annat postorderföretag.

Det här är fakta. Tydligen.


Allmänt | | 3 kommentarer |

En studiedag utan dess like..

Punkt nummer ett: jag har pluggat idag. Först några timmar nere i buuun hos Sanna, sen ett par timmar här hemma ikväll. Gjorde hälften av första tentan, räknade ihop det jag hade rätt på och fick världens självförtroendeboost. Kommer en sån tenta på fredag kommer det lösa sig. Däremot inser jag att det är en del bitar som jag måste kolla mer på. MEN, det känns okej. Det är det viktigaste. Nu har jag dessutom två hela dagar på mig, plus halva fredagen. Ska inte vara på skolan förrän kvart över två.

Punkt nummer två: Jag förstår inte det roliga med alla dom här klippet på tuben som visar diverse ätbara saker som pratar. Kollade på mashmallows igår som skrek. Sen ägg som skrek. Sen finns det en annoying orange. Vad är grejen?

Punkt nummer tre: En tentaperiod för min del slutar alltid med hundra nya projekt som ploppar upp i skallen. Allt annat känns lixom lite roligare än att sitta still och plugga.

Punkt nummer fyra: SNART ÄR DET ADVENT! Längtar som tusan tills jag får ta fram allt julpynt och göra julmys i lilla huset. Det kommer bli så otroligt gulligt. Snart bara fyra veckor kvar!
Allmänt | | En kommentar |

Äjsa tänta!

Nu har jag ägnat mig åt att stirra på datorskärmen i ett par timmar. Ska strax bege mig neråt i huset för att äta lunch innan jag drar. 14:15 drar tentan igång. Har skrivtid till 19:30 men jag tvivlar starkt på att jag kommer sitta så länge. Min taktik är att sitta och tokskriva. Det jag inte kommer på med en gång brukar sällan dyka upp senare heller. Skulle egentligen ha sushitröjan idag (fått för mig att den bringar tur) men nädå. Hä bli den randiga istället.

Dagens outfit: Tröja från kappahl (reafynd)
Hår: Oklippt sen fyra månader tillbaka. Rätt skitigt men det funkar en dag till.
Smycken: Batmanhalsband.

(Det är en gammal vattenskada uppe i vänstra hörnet.)
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp