Helg

Så bidde det helg på nytt. Det är alltid måndag, fredag eller helg nu för tiden. Det finns några typer av konstateranden och förvåningar som aldrig tycks ältas nog. Hur fort tiden går, hur vädret är och infrastrukturen i Skövde. Det upplevs som värre dag för dag. Tiden går bara fortare och vädret blir mer avigt och bilköerna är hysteriska. Undra var det ska sluta? Att tiden går så fort att bilkön aldrig tar slut i ett elänades snöoväder?
 
Men något roligt som också "ältas". Uti Bôgda! Det är så skruvat men så himla roligt! Finns 3 avsnitt ute på SVT Play! Meeeeera kåååååååda bara!!!
 
Imorgon har Edvin 3-årskalas. Då ska Arvid få vara kalasklädd med fluga och hans present till en av sina bästa kompisar är "My deadly fishing combo". Ett fiskespö. Knäppt namn. Jaja.
 
För första gången på evigheter (känns det som) ska solen lysa hela dagen och jag tror bestämt vi ska ta tillfället i akt och gå ut i skogen på äventyr. Med lite fika såklart!
Allmänt | | Kommentera |

Jättebullar och söndagsmys

Att pusta ut samtidigt som jag provsmakar mina abnormt stora kanelbullar, det är en lagom sysselsättning en söndagseftermiddag. Förmiddagen gick åt till utomhusfix. 6 skottkärror med äpplen skottade jag upp. Så trist att bara hiva iväg. Och jag vill egentligen inte informera världen om gratis äpplen då de inte ser helt friska ut. Men men. Jag vill heller inte ta ner det trädet. Det är så stort, fint och välkomnande där det står.

Sen på promenaden hittade vi en katt som vart borta i en månad. Ett stycke Gryn-Åke som satt i kohagen, ironiskt nog bara 150 meter från huset. Men det är verkligen ingen som sett till honom på jättelänge.

Nu luktar (doftar) det kanelbulle i hela huset. Jag använde ett recept från Bambi (googla extra luftiga kanelbullar + bambi vid intresse!) och rubriken höll vad den lovade! De jäste som bara den och blev superstora (och goda!!).

Allmänt | | En kommentar |

Freeeedag!

Fredag kom fort på nåt vis! Det började med måndag och sen direkt ba.. fredag?! Men vad skönt det ska bli att få somna ikväll utan att ställa klockan.

Efter jobbet idag åkte jag och "hetshandlade". Två pinaler hade jag på listan och det blev full pott på båda! Inte ofta det händer, att faktiskt hitta precis det som man letar efter. En BH och ett par skor var det iaf. Mina kära Vagabond får åka till skohimlen efter att dragkedjan gått sönder. Så senaste veckan har jag haft sneakers i brist på bättre skodon. Nu ramlade jag över Dr Martens med 44 % rabatt! Commerce fyllde 50 år och därav grymma priser på vissa utvalda skor. Bh fick jag assistans att hitta (Twilfit). Det är så värt att få proffsig hjälp!

Nu kör vi fredagkväll. Hämtpizza, Idol, somna ifrån etc.. :)

Fotograf: Arvid
Svamp-Arvid på den lokala pizzerian
Allmänt | | En kommentar |
Upp