Motigt faktiskt.

Det tar emot liiiite nu att plugga. På fredag är det dags för tenta 3/3 och därmed den sista på ett tag. I will be häppy when aj liv de tentasal, for shår! Och vilken helg sen. Första hellediga helgen på många veckor. Jag hoppas att jag får fira den med att åka och jobba lite. Det var länge sen sist nu..
I förmiddags var jag ute på en springtur. Jag har egentligen ingen aning, men jag uppskattar sträckan till styvt 4 kilometer. Det ihopslaget med måndagens 4 kilometer har jag nu sprungit 8 km. Det känns bra och sådär. Framför allt att jag pallar springa så långt då jag under det senaste året sprungit en gång. I och för sig handlar det mycket om inställning och teknik och inte ta vatten över huvudet.
Annars så.. int nååå.. börjar bli lite trött i huvudet av allt pluggande och jag känner fortfarande av en grotesk träningsvärk sen i måndags.. Så hejdå!
Allmänt | | Kommentera |

25 minst!


Morgonen spenderades i en solstol. Hela dagen har spenderats utomhus men de första timmarna gick i ett lugnt tempo. Frukost i solen, plocka Nisse i solen, plugga lite i solen. Jag gick ut imorse vid nio och kom in vid halv åtta. Det har varit otroligt varmt idag, 18 i skuggan och bra mycket varmare i solen. Hur skönt som helst. Det blommar både här och där (idag såg jag första vitsippan!) och man ser på knopparna att de är i bristningsläge just nu. Ett av trädena på tomten blev grönt idag. Men, det som jag först av allt sett bli grönt är krusbärsbusken.

Ägnade en stund åt att försöka skriva ner allt som jag vet finns i trädgården, och det blev 25 olika sorter, minst. Då är det bara sånt jag kan namnet på. Längtar verkligen tills magnolian slår ut, och enligt google bildsök kommer paradisträdet vara en himla fin skapelse. Annat som finns (som vi inte planterat): rhododenron, hassel, röda och svarta vinbär, körsbär, bautahallon med mera. Det tar aldrig slut. Just nu kommer det krokusar på massa olika ställen. En del har vi satt själva, men några överraskningar har trängt genom jorden.


Nisse har mest iakttagit. Han må vara klok, men inte nog för att gräva upp en buske och flytta den till andra sidan huset. Men det gör då rakt ingenting. Bara hans sällskap gör mig glad!
Allmänt | | Kommentera |

VÅR!


Gick en alldeles lagom promenad förut idag. Det är en sväng som tar lite mer än en timme, och längst vägen får man se många fina saker. Bland annat dessa blåsippor! Det var skönt ute, vårigt och varmt. Nu under eftermiddagen har jag spenderat två timmar i solstolen och bara njutit av den här söndagen.
Allmänt | | Kommentera |
Upp