Bakboxen

På mässan i Örebro köpte jag Bakboxen junior till ett lite bättre pris än prenumerationspriset. Innehållet syns i bild, dock saknades receptet.. Just i den här lådan fick jag med slickepottar, en visp och kakstämplar. Prylarna i sig är värda 250-300 kr. Priset på mässan var 249 kr (ordinarie 380 kr) så det kändes ändå acceptabelt.

På grund av ett saknat recept gjorde jag något annat än vad som var tänkt (dvs cookies och centerkladdkaka). Det blev centercookies istället, en kombo helt enkelt. Arvid hjälpte såklart till med att trycka ner centerbitar i bollarna.

Så bra pris på lådan och riktigt goda kakor. Men jag är skeptisk.

För det första; priset. 380 kr/månaden blir lite mer än 4500 kr/år. På bakingredienser och prylar.. no more words needed.

Sen; prylar? Fatta vilket berg av saker som man annars inte skulle ha köpt.

Och; stackars planet. Så mycket papper, förpackning, transport och svinn.

Det går även att väga in aspekten användarvänlighet. När "etiketten" är bortriven har jag kvar en brun påse med något inuti. Visst att jag ser skillnad på strösocker och brunfarin men ändå. Ett minus då de lix ska hålla på med singelförpackade mjölkorn.

Jag gillar att få hem lådor (har glossybox och testagram), men priset för bakboxen gör det till ett icke-alternativ. Det går att välja en billigare variant med endast ingredienser men då kan jag lika gärna gå loss i skafferiet istället.

Men men.. Kakorna var i alla fall goda! Och slickepottarna från Anders Petter kommer användas flitigt!

Allmänt | | 2 kommentarer |

Varför pinka inne när man kan göra det ute?

Ja varför.. Varför inte gå ut på bron, dra ner brallorna och sikta rakt på lilla skottkärran? Det finns inga rätt och fel här inte.

Strax ska jag ta med den här lilla rebellpinkaren och borsta tänderna. Sen efter han somnat ska jag göra något helt annat. Har inte riktigt kommit på vad bara. Jag tror jag ska ge mig på att sticka igen!

Allmänt | | Kommentera |

September

September månad kan sammanfattas med sovrumsrenovering, intensivt på jobbet och en nedrans halssjukdom. Månaden har gått i raketfart minst sagt. Sen förra helgen har jag varit så otroligt kraxig och typ halvsjuk. Det har aldrig brytit ut i något ordentligt utan jag har vart på jobbet varje dag. Däremot har jag prioriterat bort vissa saker till förmån för vila. Typ yogan, en afterwork och ambitioner utöver det vanliga.
 
Ikväll känner jag mig ändå i rätt bra form. Typ klar i huvudet för första gången på länge. Och sådär från ingenstans är det snart halvlek och helgen hägrar. Vi åker till Göteborg på fredag och planen är att leva loppan. Halv tre går tåget! Längtar!
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp