Tobias och Boggin

Di ska slängas på soptippen. Sen ska dom lastas på traktorn och därefter lyftas med lyftkran. Sen ska dom slängas på nästa soptipp! Det är fantastiskt att få höra det lilla barnets funderingar om livet i allmänhet. Den här osmakliga behandligen påbörjas imorgon då huvudpersonerna anländer. Det ska bli förjäla trevligt att få fira nyår med mina syskon! Speciellt efter de senaste dagarnas omtumlande resa. Det har varit lite virrigt och jag har mitt i all groggyness beställt en mellandagsrealisationsgrej till mig själv. Har ju inte lämnat huset sen förra tisdagen av kända orsaker. Så från Jumperfabriken kommer en klassisk kabelstickad tröja i en fin grå färg som kan matchas med valfri skjorta under. Business och bra! Med tanke på att det är det enda jag köpt på årets mellandagsrea känns det mer än okej att köpa en sån dyr tröja. Sen beställde jag även en jacka till Arvidar från Po.P. En vindfleece med isbjörnar på! 

Allmänt | | En kommentar |

Hallå omvärld!

Det senaste 1,5 dygnet är en enda dimma. Jag hade lite sjukdom i kroppen före julafton och i lördags brakade det lös ordentligt. Sen dess har jag vart sängliggande med frossa, feber och dödsångest. Ungefär så. Nu är jag uppe men vad ont det gör? Och vad jag är yr!! Förmodligen avsaknad av vätska och fortfarande sjuk men jag vill lixom bara knäppa med fingrarna och vara 100 % återställd. 

Hemskt moments från igår: på eftermiddagskvisten var jag för trött för att kolla netflix och det gjorde för ont att ändra läge i sängen. Det gjorde konstant skitont i ryggen och benen. 

Under tiden har första snön kommit och Arvid har fått leka med sin belöning för att ha gett bort alla tuttar, dvs en bob! Det har föresten gått fläckfritt att lämna bort tuttarna, så skönt! Jag tror han drömde mardröm första natten men han slocknade direkt när jag la mig i hans säng. Duktiga duktiga Arvid! Allmänt | | 2 kommentarer |

Julaftonskväll

Som kontrast till typ allas uppdateringar på sociala medier, jag sitter fortfarande i pyjamas! Till middag åt vi soppa och Arvid fick en pannkaka till efterrätt (hallå det är faktiskt torsdag??!!). Det är självaste julafton, men Andreas jobbar och därför känns det ovärt med att ställa till med julafton på rätta dagen. Så imorgon kör vi istället med Underbaraclaras julsmörgåstårta och tomtar, både skumma och vanliga. Mmm skumtomtar! Det blir den mest otraditionella julen någonsin men jag har haft en sådan otroligt fin känsla i kroppen hela dagen så det har knappt en märkts. Vad jag fullkomligt älskar mitt barn! Det mest värdefulla med den här dagen och den här ledigheten är att få vara tillsammans med honom. Allt annat är bara en bonus. Och vad vi har myst idag. I pyjamas. Båda två. Läst sagor och byggt staket till bondgården. Han fick öppna ett paket från mormor som vi lekte med innan Andreas åkte iväg till jobbet. Bamse memory minsann! 

Trots en avig dag så kunde den inte vara mer än perfekt! Vi öppnade varsitt paket också. Han fick knivar från Anders Petter och jag fick juveler. Det är så fint för det är första gången jag får smycken av min karlakarl. Blev lite tårögd av bara den saken. 

Mina fina fina älsklingar! 
Allmänt | | Kommentera |
Upp