VAÄ

Gårdagens abnorma trötthet hos det lilla barnet visade sig vara begynnande sjukdom. Idag har han vart upp och ner, trött och glad fast pigg och lessen. Vid sänggående var han alldeles varm och svettig. Han säger själv att han har ont i halsen och hans röst har låtit jätteunderlig. Som om det var ett annat barn. Så imorgon är vi hemma och hoppas på att det inte blivit värre. Vård av älg.

Kvällens tips:

Netflix: Black Mirror
Recept: Festlig gryta (innehåller fläskkött, bacon och svamp, googla bara festlig gryta och du skall finna)
Frukt: Stora, mogna conferencepäron
Dryck: Kallt vatten

Allmänt | | Kommentera |

Gilla lördag!

Den här lördagen har skämt bort mig nåt kopiöst!! Det började med att jag hoppade isäng sent igår. En jobbarkompis slutar och då var det lite smygplanerat för en afterwork. Jag var med låååångt efter att bollibompa slutat för det var verkligen supertrevligt med ett jättehärligt gäng! Inte min avdelning utan mest el och underhållsfolk. Klockan var nog närmare halv ett innan jag somnade. Och fatta min förvåning när jag vaknade halv nio av mig själv.

När jag är hemma med Arvid är det standard att han vaknade mellan 6-7. Helt okej tid ändå och jag är ju rätt morgonpigg. Men imorse hade jag nog protesterat lite om han hade kommit in den tiden. Så lyxigt att han prickade in just denna morgonen. Förmiddagen var lugn och vi gjorde inget speciellt. Pysslade och facetimeade med moster (som tydligen var på krogen bredvid igårkväll!!) och skypade med mormor (som har en privat skridskobana utanför huset). Efter lunchen var både jag och lilla tröttfisen trötta så vi gick upp, läste en halv saga och somnade sedan.

En timmes ljuuuuuv sömn mitt på dagen. Både att han vaknar så sent och att vi sover på dagen händer extremt sällan. Typ aldrig. Men oj så skönt!

Till råga på allt; paltmiddag.

Say no more. Perfekt lördag!

Gammal favoritbild. Känslan i kroppen beskrivet i bildformat.
Allmänt | | Kommentera |

Craaaazy thursday!

Tokiga torsdag. När jag kom hem stod en vas med 30 röda rosor på bordet. Jag blir så häpen eftersom jag är ytterst ovan med den typen av uppvaktning. Men glad såklart! Vad han kan! På en torsdag!! Sen fnittrade han lite och ville stolt visa upp sina kalsongköp på superrea. 2 års förbrukning minst köper han.

Arvid var så himla gostrött efter maten. Han somnade nästan när vi borstade tänderna men höll sig sen vaken i en hel bok.

Appropå gostrött (2 ord i 1) så har det varit vårtorrt ute idag. Märkligt tillstånd. 1,5 plusgrad men det är varma plusgrader, och när asfalten var så genomtorr kändes det verkligen som den torra asfalten precis innan se sopar undan allt grus. Det dröjer till riktiga våren, men nån vinter vetisjutton om vi får. Det var en snöig period i november, men sedan dess i princip nada. Bara slask, regn och mulet. Mycket halka på vägarna.

Nu ska jag lyssna på nåt bra i SR-appen (dvs somna ifrån nåt bra).

Allmänt | | Kommentera |
Upp