Smultron och glass


Mitt hemliga ställe i skogen är rödprickigt! Under kvällens pinksväng med Nisse plockade jag ungefär 2 dl. 1 dl gjorde jag morgondagens frukostsmoothie på och resten äter jag med glass till OITNB. Sommarkänsla minst sagt!  Allmänt | | En kommentar |

EXAMEN PÅ RIKTIGT!

Egentligen vill jag skriva med stora bokstäver bara för att betona att jag skriker högt inombords. I fredags fick jag se resultatet för mitt examensarbete. Väl godkänd. VG, trots att jag skrev själv. Det högsta betyget. Det var jag och tre andra av totalt elva arbeten. Tre år, 180 hp på Industriell Ekonomi & Logistik. Sista året fick jag VG i allt förutom en kurs. Det var fyra inlämningsuppgifter och hade jag fått vg på 3/4 istället för 2/4 (som jag fick) hade även den kursen blivit en vg-kurs. Jag skiter i om det låter som skryt rakt igenom men just nu får det vara så. Jag är så förbaskat glad och stolt över mig själv som kört det här racet och verkligen gett allt. Jag har inga släp, allt är komplett och klart. Det enda som jag ska göra för att det ska vara officiellt är att ansöka om examen för att få det på papper. Nu har jag någonting riktigt grymt bra att stå på för resten av livet. 
 
Presenter som jag fick av mamma den 27:e maj när det var både födelsedag och framläggning. 
 
Jag trodde jag skulle förstå hur det skulle kännas att göra en sån här grej. Men det är som med att få barn. Man har inte den blekaste förrän det är självupplevt. Det känns fortfarande overkligen att vara på andra sidan. Som jag ska fortsätta plugga i september efter några veckors jobb över sommaren. Men det är inte så. Jag är färdig i skolan.
 
Allmänt | | 4 kommentarer |

Ledig helg

Igår var nog den varmaste dagen hittills. Klockan 08 på morgonen satt jag och rensade i potatislandet medans solen stekte på ryggen. Och vilken frid och fröjd det var att göra det. Den tiden på dygnet, en lördagmorgon. Det är ett riktigt fint tecken på kvalitetslördag i sin bästa form. Senare åkte jag in och strosade på stan med Yohanna och Fjåååna. Jag rea-fyndade! En bh med matchande trosor på Twilfits rea. De har den bästa BH:n genom alla tider. Så ohyggligt bekväm och när man fått hjälp med att prova ut rätt storlek finns det ingen anledning att byta bort ett vinnande koncept. Ordinarie pris är "bara" 169 kr men nu var den modellen på rea för 99 kr. Som hittat! Köpte även ett par jeansshorts i boyfriendfit på H&Ms rea. Mina första egeninköpta shorts faktiskt. Sen 5 par strumpor på MQ. Rosa med vita prickar. Många bra mindre inköp och min inköpslista, för såna saker jag vill köpa nu när det börjar komma in lön med jämna mellanrum, håller på att krympa. Det som återstår är en ny mascara och ett par Ecco-sandaler. Det var så otroligt fint att vara på stan med Yohanna. Det händer så brutalt sällan. Det har varit en period av intensivt tankearbete, så såna typer av aktiviteter har nästan enbart varit stressande. Likaså tv-tittande på kvällarna. Men nu börjar det ljuva livet känns det som. Vara mentalt närvarande hela tiden. På eftermiddagskröken åkte vi iväg till Hjo för att hämta husvagn, grilla och kolla på Rock mot cancer. 
 
Arvid hade the time of his life. Rutschkana, studsmatta, kaniner, kycklingar, mat, kakor, raggarbil, hoppborg. Han var pigg och glad hela kvällen och helt otroligt tapper. Till och med vid 23-tiden när vi avslutade med glass och jordgubbar hemma hos Kristin. 
 
Kolla lillfingret. Kristin har en rolig lekstuga med massa roliga leksaker i. Jag fick många koppar med sten att smaka på.
 
Vi åkte raggarbil genom en kanonfin junikväll. Våran lilla filur tyckte verkligen det var svinkul och satt som en papegoja resten av kvällen. Raggarbil rooooligt! 
 
Otroligt bra initiativ. Det var ett gratisevenemang i stadsparken i Hjo  med syfte och mål att samla in pengar till barncancerfonden. 
 
 
Såna här dagar behövs. Tanka energi, njuta av livet och inte minst få känna lite redig sommarvärme! 
 
 
 
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp