Hannah kom med sommaren

Alltså vilka dagar det varit! Helt underbart roligt och fantastiskt på alla sätt och vis. Tiden går alldeles för fort och det känns som att jag vill stoppa tiden lite. Eller mycket. Rent vädermässigt kunde det inte vart bättre. Varmt, skönt, fint, grönt, färg, blommor. Det är som det sägs, tiden går fort när man har roligt. Tiden går extra fort med två små barn också, men jag tycker ändå vi hunnit med en hel del. Första dagen var det picknick i parken (Boulogner) och därefter monsterpromenaden Allan ner till Låstad och loppisen där. Andra dagen åkte vi till Falköping och Mössebergs djurpark. På hemvägen stannade vi till på Esplanaden för födointag och lite handlande. Tredje dagen var Hjodag. Också sådär larvigt härligt med god glass och fin park och vitsippor i mängder. Igårkväll åt vi räkor, drack vin och satt uppe och surrade tills sena natten! Idag har vi varit i Skövde och träffat Irja (ett kul och spännande möte med en människa jag inte ens sett på tio år), fikat, kilat i lite affärer, träffat H´s faderskap med fru. När de vandrade iväg till Thai House lämnade jag in Arvid på all-service. Han fick mat, bad och rena kläder av världens bästa moster. 
 
Barn bland blommor. Vackert! Arvid försöker hångla med en kvist. 
 
Ännu mer vitsippor, fast det här är i Stadsparken i Hjo. 
 
Nä ljuvligt är vad det är. Jag känner mig så tacksam över att livet berikas på detta sätt. En paus i vardagen med underbara dagar som fylls med underbara minnen tillsammans med en helt underbar vän. 
Allmänt | | En kommentar |

Budgivning pågår!

Punkt ett. Det är spännande nu! Budgivningen pågår för fullt, och hittills är det tre stycken olika med och bråkar. Den första budgivaren har dock inte lagt nåt mer än det första budet.. Men ändå!
 
Punkt två. Nu känns det lite som dagen före julafton! Imorrn får jag storslaget besök och det känns alltid lite pirrigt när det kommer långväga gäster. 
 
Punkt tre. Min gamla klass ska ha avslutningskalas i slutet på maj. Middag på O´learys och BRÄNNBOLL! Det kan ju inte bli bättre än nåt i den stilen. Helt otroligt kul att vuxna människor styr upp brännboll. Nu hoppas vi bara på bra väder, annars kanske vi måste vara inne och typ bowla eller nåt sånt.. 
 
Punkt fyra. Idag hälsade jag på hos Annelie (som förövrigt är världens snällaste och omtänksammaste) och hon ska hjälpa mig med hår och smink inför bröllopet! Sen kom jag därifrån med två kassar grejor till Arvid. Bland annat en vinterjacka (kort modell), i princip oanvänd! En turkos Didriksson i en lagom storlek som förmodligen passar till vintern. Gött mos!
 
Punkt fem. Det blev typ sommar direkt. 20 grader varmt (i skuggan) och allting slår ut med raketfart. Förra året blommade äpplena efter allt annat, men nu är det avigt som hejsan. Björkarna har slagit ut och det ser ut som att äppelblommorna visar sig senare i veckan. 
 
Punkt sex. Jag har ingenting mer att tillägga. 
Allmänt | | Kommentera |

Tag styrstag

Hm. Försöker klura ut hur ett presedensnätverk hade sett ut i våran uppgift. Jag tror jag har kommit på ungefär hälften, men än så länge är det bara en kladdig sida i mitt block. Men men, man måste börja någonstans. 
 
Verkligheten har börjat komma ikapp. Kursen jag läser nu är förkunskapskrav inför sista året. Jag kan inte förstå att "sista året" är det sista året som studerande. Jag menar, först hela långa grundskolan. Sen tre år på gymnasiet. Därefter hitta något spännande att läsa och sedan genomföra. Det är typ supemånga år av studier. Före föräldraledigheten kändes "verkligheten" så oändligt långt bort, men nu när jag är tillbaka i skolan börjar jag sakta men säkert förstå att det tickar nedåt. Vid den här tiden nästa år håller jag på med sluttampen på exjobbet. Men vad händer sen? Jag är helt övertygad om att det finns jobb både högt och lågt. Utbildning inom industriell ekonomi och logistik är väldigt eftertraktat just nu. Sen att jag ska försöka ta plats på arbetsmarknaden och börja sätta mina kunskaper på prov är en annan femma, och det är det som känns så avlägset tidigare. Att jag ska ut och jobba!
 
Shit pommes frites, måste göra mig i ordning. Ska iväg på lekdate om typ en halvtimme.. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp