Grå helg

En grå helg innebär lite annorlunda aktiviteter än en solig och fin helg. Igår jobbade jag mellan 7-15 och därefter tog jag och Nisse en tur i skogen. Vi tog cykeln och blev precis genomblöta men den varma duschen efteråt gjorde det till en väldigt bra cykelsväng. På kvällen lämnade vi Arvid hos Yohanna och drog till Oriental Palace för en brakmiddag bestående av mongolisk bbq. 
 
Idag är det söndag och jag fick sovmorgon till klockan 11!!! Det känns fortfarande mosigt i huvudet.. det är skönt på ett sätt, men ändå inte. Hela dagen blir som ett enda töcken och huvudet värker och ögonen hänger inte riktigt med. Det vi har ägnat oss åt under eftermiddagen är ett storröj i garderoben. Det är mycket som ska slängas! Har packat ihop jeans i en kasse som ska med upp till mamma, men annars kommer det mesta åka till brännbart på tippen.
 
Arvid piper. Åtgärder krävs.
 
 
 
Allmänt | | En kommentar |

Veckans braiga!

I veckan väntar jag på tre saker. Två av dem är bra. Den tredje vet jag inte än. Glossybox kommer imorrn eller onsdag tror jag. Eller torsdag eller fredag. Sen kommer en annan beställning. Jag har fortfarande inte fått svar på rapporten men det borde ha kommit i torsdags. Då hade 18 arbetsdagar gått. Imorgon är det 20 arbetsdagar. Det märkliga är att tentan gick 1,5 vecka efteråt men den har de redan fått svar på!? Om inget har kommit imorgon ska jag maila läraren och fråga. Han kanske helt enkelt har glömt oss. 
 
Annars är det en ny dag imorgon med en cykeltur till jobbet som väntar. På onsdag ska vi åka och äta räkfrossa på Pitchers med jobbet. Eller i alla fall dom som kan från efterbearbetningen. Imorgonkväll ska jag hänka på Y och hälsa på Å. Hänka, lubba och främmat är för övrigt väldigt bra ord. Likaså spinka och pirva. 
 
Godnatthejdå. 
Allmänt | | Kommentera |

Dagen tips!

Det här inlägget är i samarbete med mig själv. 
 
Mamma tipsade om Apotea. Apotek på internet helt enkelt. Är inne och kikar lite nu och det är bra mycket billigare än i butikerna. Hur bra är inte det på en skala mellan ett och två? Enda nackdelen som jag ser det, är att man inte går in i en butik och köper det man behöver direkt, utan får lov att vänta lite. Men "basgrejer" för hemapoteket ska ju definitivt köpas härifrån. Gratis frakt och snabb leverans utlovas!
 
 
Allmänt | | 4 kommentarer |
Upp