Matfestival

Årets matfestival får många fina poäng av mig! Trots ett decennium som skaraborgsbo har jag inte vart där innan, inte på "riktigt" i alla fall. Nån krogkväll kanske men inte mer. Nu var jag där dagtid med barn och vilken hit! Han var såå nöjd och då blir jag såklart så nöjd också! Det var ansiktsmålning, popcorn och trollkarl, många gratis aktiviteter, god mat, strålande väder, karuseller och glass. Helt galet packat med folk men det gör inget. Årets semester har vart väldigt lugn ur ett människosamlingsperspektiv så jag har inte direkt fått nog av det sen tidigare.

Han gick i däck i bilen vid 17-snåret och vaknade till liv igen vid 07 morgonen efter. Det gav mig och Andreas en jättehärlig grillkväll och 2 (!) filmer! Det kanske var sista riktigt varma dagen och om så fallet är var det en kanonfin sista sommardag!

Allmänt | | Kommentera |

Lådbarn

Ett paket kom idag (börs check!) men Arvid struntade fullständigt i sin nya overall och hoppade ner i lådan med saxen i näven. Han är fortfarande så besatt av att klippa och bygga när det finns en låda tillgänglig. Det såg så härligt ut när han intog trappan och satt där och grejade i sin behagliga ensamhet.

I lådan fanns det tre plagg; en ofodrad overall, en halfzip från Craft och ett par löparstrumpor.

Allmänt | | Kommentera |

PMS

Ibland händer det. Jag blir sur och irriterad. Hungrig nåt kopiöst. En inre rastlöshet. Fast mest hungrig och sur. Det kommer oftast smygande och efter ett tag slår det mig att "aaaahaaaa!" Det är DÄRFÖR. Pms. Kroppen är allt bra fantastisk, men knepig också. Men eftersom det så tydligt är något avvikande från det normala så är det rätt lätt att räkna ut orsaken.

Tvärilskan kom idag efter jobbet. Jag åkte till en affär där jag skulle handla några småsaker men på parkeringen insåg jag att min börs blev kvar på jobbet... Så ingen handling och inget hämta ut paket från XXL. Så nervpirrigt frustrerande!!!

Så att.. För att döva detta inre kli ska jag ägna mig åt fysiskt kroppsarbete och därefter äta. Sen duscha och sen sova. Bra plan!

Update 2,5 h senare: Nu känns det bättre. Jag bråkade in lite ved, pratade med hönorna och gick en liten skogspinksväng med le dong. Har även förtärt en enkel måltid i form av äggröra och skinka. Snart sova!!

Allmänt | | Kommentera |
Upp