Baj baj lovvah!

Oj vad tomt och ensamt det blev helt plötsligt. Mitt hjärtegryn har åkt till Bollibompaland till Ompa och Bompa. Med andra ord, han är på väg till Tyskland för att hälsa på sin farmor och farfar. Så jag är home alone i ett par dagar nu. Känns sådär, men ändå helt okej. Jag tänker alltid "ahmen det kan vara lite skönt, bara vara själv" men den tanken flyger iväg så fort han åker. Men ja ä int bitter. Jag har Nisse och storslagna planer. Sen som pricken över i:et kan jag lyxa till det med att få somna framför en film varenda kväll, i sängen!
Vi har sagt: aldrig TV i sovrummet, ever!! Kommer inte hända. Absolut inte. Inte för att det inte är så.jävla.skönt att få somna ifrån TV:n, det är helt underbart. Men i en säng sover man. Man kanske ger varandra en godnattkram och på fredagen en puss också. Men that´s it. Men nu när jag är själv, har en bärbar dator och lite för många filmer så blir det andra bullar. Planen är jag, en film och en hög av katter. För närvarandet har vi tre odjur hemma, och alla tre brukar ligga i sängen, men det är sällsynt att det händer samtidigt.
He va no allt för nu. Hejdå.
Vardagsprat | | 2 kommentarer |

Old house


Vårat fläkt är retro jävlar! Nu missade jag att ta en bild framifrån, men på klumpen ovanför fläkten kan man se att.. ja. 1970 slutade garantin att gälla! Den fungerar fortfarande, och tro´t eller ej, den är mer effektiv än den som finns i min gamla lägenhet. (Men att den var precis kass berodde på att de höll på att byta ut ventilationsgrejjer hit och dit och sen aldrig gjorde rätt och klart). Man kan däremot inte ställa utsuget. Men spela roll, den snygga designen förlåter att den inte fungerar precis som den ska.

Allmänt | | Kommentera |

För en vecka sedanFörra lördagen var jag ute och sprang, och sen när jag kom hem igen slog vi oss ned i solen och drack förmiddagskaffe. Det var några plusgrader, i solen ännu varmare och riktigt vårväder! Fåglarna kvittrade, livet kändes allmänt bra och vi var glada.Nisse i sin varselcape. Det här kanske var nån dag senare. Under samma promenad hittade vi ett öde hus som ligger en liten bit ifrån vårat. Vi frågade grannarna om det men de vet ingenting. Tydligen har det varit öde rätt länge. Varje gång jag hör talas om hur i detta tillstånd undrar jag varför? Det finns kanske någon bakomliggande orsak till varför huset är öde. Varför låter man ett hus stå? Är det ett ruckel? För dyrt för att åtgärda? Oavsett så tror jag att det är något som ligger och gnager på någons samvete.
Allmänt | | En kommentar |
Upp