Zzz..zzz…zzz..

Får man gå och sova fast klockan inte ens är halv åtta? Jag är såååå tröööööööött just nu!!! För trött för att orka gå i säng. För trött för att sova. Hehe nädå. Men tröttaste trötter i stan är jag. Petrotrött. 
 
Det har varit en lång dag. Upp i ottan med Arvid, lämna på dagis, jobba hela dan, hämta och sen racer runt om i huset tretton varv. Imorgon är det skola hela dagen men onsdag ska jag sitta hemma i min kammare och plugga hela långa dagen. Det behövs. På torsdag är det en inlämning och det börjar närma sig tenta. Bara 30 dagar kvar. Måste. börja. plugga. 
 
En question till de som hängt med sen 80-talet. Ms Cunningham, Ville, Vildand. Vad pratar jag om? 
Allmänt | | Kommentera |

Skön lördag

Just nu: ett glas proviva (hallon och granatäpple), datorn och The vampire diaries på netflix. Värsta sköna lördagkvällen. Dagen har varit väldigt fin. Arvid (och jag) ville hälsa på sin farmor idag och det blev en perfekt lördagsutflykt. Jag smet iväg en sväng för att inspektera ett kantarellställe där ute i skogarna och fick ihop ett par liter. Inte alls samma mängder som för 4 år sen direkt, men det var ändå en fin promenad. 
 
Apropå livet. Den fläskigaste tvestjärten klättrar på elementet här bredvid. Den är säkert 67 cm lång. 
 
Apropå livet 2. Livet i allmänthet är så fint och bra på så många sätt. Jag känner mig bortskämd och varje dag är vardagslyx. Ungefär så är det. Skolan och nya klassen känns superbra och de jag pratat mest med är supergoa! Var såklart lite fundersam över hur det skulle bli att komma in i en ny klass för fyrtionde gången i mitt liv men det har gått bra. 
 
Över och ut. Nu ska jag snart gå till sängs och unna mig många långa timmars ljuv sömn innan det är dags för en ny dag. 
 
 
 
 
 
Allmänt | | 2 kommentarer |

Komma ut ur garderoben

Alltså jag menar inte det rubriken antyder, snarare, komma ut på andra sidan. Från en graviditet, en föräldraledighet, jobb (mitt jobb är inte det renaste och kräver ohyggligt stygga arbetskläder) så är jag ju nu tillbaka i skolan, och känner att jag återfått intresset för det ytliga. Kläder, skor, smink, hår, hud osv. Nu är det fredagsmyskväll och jag sitter och kikar runt på olika sidor där diverse ytligheter finns till salu. På H&M finns en "spetskaftan" som var väldigt fin. Tänker mig massa möjliga olika fina kombinationer till den. Kjol, roliga strumpbyxor, en enkel tröja exempel. 
 
 
Sen skulle jag vilja göra något radikalt med mitt hår. Mitt hår är det tråkigaste som finns i världshistorien och jag blir alltid så feg när det väl kommer till kriten (när jag sitter hos frisören). Nångång i mitt liv vill jag prova på en kort frisyr. Kortkortikortkort. Och vara blond. Kanske ska slå samman de två planerna och bara köra. Kbk. 
 
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp