Ingen vill veta vart jag köpt min tröja

Men de skit ja i. Berättar det ändå. H&Ms rea. Igår, torsdagen den 30:e oktober. Klockan 12:42. 100 piksdaler. Den är så löjligt fin att jag nästan är lite kär i tröjan. Den har långa ärmar men en knapp och en grej så man kan vinka in ärmarna om man vill. Den är blommig och underbar. 
 
 
I helgen blir det massa roligheter! Känns bra med en kul helg efter alla icke-helgiga (lediga) dagar som varit. Fast helgen börjar inte förrän vid 16-snåret. Nu är det hemtentadags!
Allmänt | | Kommentera |

Vasaentasäte?

Att unna sig sömn är bra skit. Verkligen lägga ner allt annat och gå isäng supertidigt för att få flera timmars ljuv sömn. Det är väl min plan för kvällen. Imorse vaknade Arvid tidigt, typ vid fem. Det händer ungefär aldrig annars så det trasslade lite med hans dygnsrytm. På förskolan sov han toklänge och missade lunchen! Alltså när han sover över sin favoritsysselsättning, då är han verkligen trött! Så att jag ska nog lägga ner för idag. Är lite trött jag med och imorgon ska vi lämna hemmet i ottan. Efter lämning åker jag direkt till skolan för exjobbsfrukost. Sandra som är en snäll och glad människa frågade om jag vlle hänga med och jag är inte den som bangar på sånt! Man får frukost (läs: kaffe!!!!) och dessutom fina möjligheter att fördjupa sig i vad exjobbet innebär. Sen vid klockan tio har vi en lektion i informationssökning. Det är nog väldigt bra att ha inför kommande studier.
 
Jag har en ny förälskelse. Finn Crisp! Så brutalt gott det är!
Allmänt | | En kommentar |

Rosor

Är fortfarande lite tagen sedan gårdagen. Vad han grejade! Hade det inte blåst så hade hans plan om att ställa ut massa ljud funkar, men det bidde inte riktigt så. I förmiddags åkte han iväg till Stockholm med jobbet och kommer inte hem förrän imorgon, sent på kvällen. Så jag är aloooone. Idag har jag roat mig med att köra sönder massa löv med gräsklipparen och sedan slänga skiten. Inomhus har jag städat och flyttat på grejer och slängt grejer och torkat och donat. Så skönt att få ha tid till att göra en sån simpel sak som att stöka i hemmet. Mellan stökandet gick jag iväg till ett hemligt svampställe (okej det är upp längst vägen och in på höger sida, innan skogsvägen börjar) och vart nästan exalterad så mycket trattisar det fanns! Har en stor påse som ska rensas och torkas. Ikväll kommer det pysselgäster och jag ska göra lite mer här hemma så att det ser anständigt ut! 

 
Allmänt | | En kommentar |
Upp