Kaviar någon?

Jag har gjort en efterrätt till morgondagens nyårsfirande. Seriöst ser det ut som kaviar med stjärnor på. Inga bilder nu, kanske Yohanna fotar på något fördelaktigt sätt så att det faktiskt ser gott ut?!

Några dagar till har passerat sen sist. Arvid har vart på biopremiär, jag har vart på "standejt" med mamma (shoppa, bio, sushi), gått många promenader (tack och lov för dagsljus!) och sovit. Så sköna dagar!

Igår hämtade jag dessutom min vinst från frisörsalongen. En ghd v gold; en plattång på ren svenska. Jag har ÄNTLIGEN haft ofantlig tur i en tävling och faktiskt vunnit (eller så var det kanske obefintlig konkurrens). Men lika glad för det är jag men gladast är nog räven. Den är svart och fin och förmodligen jättebra! Min gamla har 10-11 år på nacken, dock är den också jättebra och får ärvas av självaste vinstmogulen herself. Helt sinnes vad hon vinner, senast i igår (kapselmaskin).

Tobias, Bogi och Arvid i en fotoautomat. Kunde inte bli annat än succé!
Så nöjd, så glad och så mycket popcorn!
Mmmm sushi!!!!!
Min fina vinst!
Allmänt | | Kommentera |

I Urd och skur

My oh my vad det knakade i huset igår under stormen. Inga strömavbrott eller fallnade träd och soptunnan stod kvar där jag lämnade den. Men när det stormar som det gjorde igår så låter det i hela huset. I sovrummet är huvudändan under snedtak så det regnar ju i princip en meter från huvudet. Det hörs! Men det är mysigt ändå! 
 
Tidigare idag vinkade vi av Bogi och Tobias. Sen dess har jag och Arven sparven vart ute på en skogspromenad där det hände diverse saker. Vi döpte även alla små stigar och sjöng oss fram. Vid ett tillfälle satt vi på en stock och först körde bil, därefter tåg men sen fick vi skynda därifrån för en rånade hade lagt ut en bomb. Vi klarade oss med nöd och näppe! Det låter kanske harmoniskt och lekfullt men icket då. Han ville prompt cykla och mitt sikte var helt inställt på skogen. Jag förklarade att det går inte att cykla i skogen. Han var så trött redan innan promenaden och var gnällig och grät. Till slut kompromissade jag och lät han cykla fram tills skogsvägen. 5 meter in så kom han då på själv att det faktiskt inte gick att cykla. Den fick ställas åt sidan men han var absolut inte gladare för det. Det enda som fungerade var att leka hela vägen genom skogen med fängelse och tågresor och annat spännande.
 
Slakt av minipepparkakshus

Helllllloooo! 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Lyckligt barn

Nu är det julsagsmorgonmys i soffan. Lilla hjärtat frågade vid halv åtta om vi kunde kliva upp och efter den sovmorgonen har jag inget att invända på! Så nu sitter vi och tittar på Tingeling och Önskedjuret som stora favoriten just nu.

Julafton var jättemysig och jag kommer nog minnas tomtespaningen mest. Jag och tre små barn stod uppe i vårt sovrum och tittade efter tomten. Fiona hävade att hon såg tomtens öga, Arvid såg tomten i himlen och Elliot sa att tomtem stod vid ladan (vår kompost). När det till slut kom en rödklädd skäggig gubbe blev de såklart helt hysteriskt lyckliga! Så magiskt och roligt.

Det finaste med allt var samligen av människor. På bilden står Tobias och Bogi i hallen och Arvid som har väntat och längtat så länge är så genomlycklig.

Allmänt | | En kommentar |
Upp