Skogsskatt

Det är så mycket roligare att göra roliga grejer av grejer. Typ som vårt äppelträd med hål i, att använda det för att ge bort något (barn gillar att hitta grejer i ett överaskningsträd). Eller som idag. Vi packade lite fika och gick ut i skogen. En lagom runda för en liten en. Vid en glänta stannade vi och jag hann "gömma" den skatt som jag tidigare sagt till Arvid fanns precis där. Skatten var en dinosauriegodisklubba. Lagom grön mot mossan. Nästa gång ska jag gömma bättre, den här var alldeles för lätthittad. 

Allmänt | | Kommentera |

Mr Romance

Vab måndag-onsdag, jobb torsdag-fredag. Så har veckan sett ut. Vanemänniskan inom mig förstår inte alls att det är lördag idag och att höra "första arbetsdagen på veckan" att det är fredag dagen efter - hur förvirrande som helst. 


Hursom var första arbetsdagen väldigt bra. Semla på jobbet och på kvällen sushi och Mammas nya kille. Så vältajmat att få komma ut på såna äventyr efter flera dagar i sjukstugan! Och så HYSTERISKT roligt det var!! Job Andersson lärde mig allt om hur man lekte förr i tiden. Köpte faktiskt en affisch (brukar vanligtvis totaldissa merchandise) som är stilren, snygg och påminner om den 23 februari 2017. Apropå det så är barn födda -00 nästan myndiga!!! 90-talisterna är inte barn längre. 

Som grädde på moset fick jag nåt helt otroligt fint och underbart på torsdagskvällen. En kärleksförklaring som är finare än det mest romantiska frieriet. Mer talande än diverse rosor och nallebjörnar på alla hjärtans dag. Vackrare än en vårdag i november. 


Allmänt | | Kommentera |

Kvällskaffeslurken

Dagen har verkligen gått i sakta mak. Vi har vart ute två korta svängar. Sväng nummer två gick till skogen precis intill huset. Han tog med sig sin skottkärra och sekatören. Med sig hem tog han halva skogen. Fast han fick tippa ut nästan allt eftersom den lilla skottkärran knappt gick att köra.
 
Jag har verkligen inte gjort något av värde. En väldans massa slösurfande på precis ovärda saker. Såååå icke värdeskapande.
 
Igår såg jag de första snödropparna som kommit upp. Vårtecken! Bara ett par veckor till så kommer våren med dunder och brak. Jag längtar mest efter de ljusa kvällarna. Vinter (kyla och snö) har det knappt vart nåt av så det är inte direkt så att jag längtar efter värme och bar backe. Men ljusa kvällar. Tänk att gå kvällspromenader. Inte pälsa på med varseljacka och pannlampa. Faktiskt se de vackra omgivningarna.
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp