FikaArvid!

Alltså Arvids pass är det sötaste som finns. Jag ser mindre terroristaktig ut än på gamla passet så det är en fördel. Snart åker vi! Håller på att tvätta just nu, har en maskin kvar att köra innan allt är tvättat och klart. Packa gör jag imorrn tror jag, med mål att vara klar på tidig eftermiddag. Fullständigt avskyr att panikpacka i sista sekund. Ändå blir det alltid så. Underligt. Bättre lycka denna gång. 
 
Igår kom äntligen den lille prinskorv som världen väntat på. Han och Arvid ska leka indianer eller dragqueens i framtiden. Dessvärre bor de nyblivna föräldrarna låååångt långt hårifrån men vi har sagt att vi ska svänga förbi där (Älvsbyn) i sommar när vi är ute på turne. Eller så är det jag som bor långt bort. Beror på hur man ser det. Tror mest på det sistnämnda faktiskt. 
 
Igår var jag och Åsa på en miniturne. Ärenden i Skövde (mina nya glasögon hade kommit för en vecka sen tydligen...), hämta pass, lunch med Yohanna på GSP och därefter studiebesök på hennes jobb. Eller hennes vuxendagis. Helt otroligt fint var det. Alldeles nybyggt med inredning från Kinnarps. Vi fick kaffe och glass och Arvid provlekte lite i företagets lekrum. Efteråt handlade vi lite på Maxi och jag fick en gudomligt god latte av snäll-Åsa.
 
Lilla ministern har en olustig ovana. Han vaknar omänskligt tidigt. Imorse visade uret 04:30. Vi gick upp och han fick välling och leka lite, sen vid halv sju somnade han om. Jag var zombietrött (tredje natten med typ 5 timmars sömn) och slocknade direkt. Nu sover han igen (han vaknade vid åtta kanske) och har gjort det sen klockan tio kanske? Jag har i alla fall hunnit skotta snö till förbannelse och ska nog inta en lunch nu. 
 
Om två dagar, vid den här tiden, är vi på Teneriffa!!!! Vad säger man om det? WOHOOOOOOO!
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Citymaps2go

Minikotten aka Arvid har parkerats framför pianot. Efter han somnade förut smet jag ut med Nisse för en pinksväng. Vi har en liten liten sväng som går förbi ett litet kalhygge, kanske 200 meter från huset. Där står nu ett stort odjur i metall och väsnas. De flisar upp de som legat hög i ett år nu. Huva vad det låter läskigt.. 
 
Om några dagar åker vi!!! Åsa m. fl. har gömt en skatt åt oss där. Via appen citymaps2go kan vi hitta åt den, och på kartan heter den dubbeltallen. Den ligger nånstans längst en väg som går upp mot den stora vulkanen som finns på ön. För övrigt verkar appen vara suuuuuuuper när man ska iväg. Håller på att utforska nu vad som finns, och hittar man något intressant kan man pinna "pin it" så har man en sparad markering på kartan. Den gula är vårt hotell, den som ligger till vänster är en tysk restaurang som heter typ curryvurre, den lila en Lidl-butik så skatten högst upp!! 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Why?

Igår sköt statistiken i taket nästan. Hade besöksrekord och sånt kan förbrylla mig. Varför? Var det nåt ord jag skrev som folk har sökt på?
 
Har försökt luska vidare med den här vårens planering, men det är fortfarande några frågetecken som måste rätas ut. Har ansökt om studiemedel för april och maj i alla fall, och enligt beräkningarna på CSN kommer det bli bra. Men jag måste göra klart min pågående kurs asap så att de poängen hinner registreras. I kind of need them!
 
Idag gjorde jag klar min döskallesjal. Den fick en grå kant med lite volang! Nu har jag inget definitivt projekt på gång, annat än att göra klart en annan sjal. Men det är kanske lika bra, tiden har liksom blivit mer begränsad på senaste tiden. Det är mycket som händer nu i dagarna och jag vet att jag måste styra upp saker och ting istället för att sitta och ägna mig åt roliga saker. Först jobb, sen nöje!

 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp