Monsterfjällpromenad

Semester.. Fri från träning eller fri att träna? Idag ägnade vi nästan 3 h till en grotesk promenad över fjället. Det är väl inget fjäll per definition men första stora knallen här bakom är rätt stor och bortsett från den första kilometern längst vatten är det därefter konstant uppåt i 3,5 km. Därifrån ser man vindkraftparken! Det såg lite creepy ut, att ute i ödemarken där det är skog och berg se ett 40-tal vindkraftverk. Och mer finns det. Nån dag ska vi dit (med bil!) och kolla lite. Totalt blev det nästan 14 km. Det var rätt fint med kall dryck. Jädrar vad mina ben var spagetti..

Strandpromenaden..
Lång tur
Ytterligare en fin dag!
Allmänt | | Kommentera |

Lugn semesterlunk

Många lata dagar var det här! Så otroligt skönt med miljöombyte och en världsbäst gullig mamma som tar hand om oss allihop! Det är många kodakmoments och många stunder som bara fyller på energin. Igår åkte vi till Lycksele och djurparken. Väldans fin park med ett lyckoland där Arvid fick välja 4 karuseller att åka. Han slocknade såklart i bilen påväg in mot centrum och vaknade när vi hade ätit upp pizzan. Vi hann kika lite på torget där motorveckan pågår. Fast då var det inget hålligång annat än en munk och Hammerfall (?) som checkade ljudet. Men jag fick i alla fall tummen ur och köpte ny telefon. En iphone 6s med 64 gb minne. Fantastiskt bra, nu kan jag fortsätta ta kort och filma!

Storfiskarn
Fångst
Morbror och Arvid
Mördarrutschkana på Lyckoland
Så trött.. "Jag vill INTE sova"...
Allmänt | | Kommentera |

Olustig känsla i kropp och knopp

Jag har något märkligt inombords just nu. I 2 veckor har jag vaknat med huvudvärk. I helgen mådde jag bra men nu under den här veckan har jag haft ont invärtes, vart jobbigt att andas och det känns allmänt motigt. Nu har jag lite ont i halsen. Är det sjukdomsskrälle som är påväg eller något annat? Häromdagen tänkte jag att det kanske var vätskebrist och mådde ändå bättre efter två stora glas vatten. Men nu vet jag inte. Har druckit idag men..
 
Vi var i alla fall på ett Arvidochmammäventyr idag. Baltazar i Skövde. Vilket grymt ställe! Vad mycket roligt det fanns att göra. Vi gick på Verktygskörkort där en tjej först berättade om verktygets historia och visade på hur både människor och djur använder verktyg. Sen gick vi till verkstaden och fick i uppgift att använda sex olika verktyg för att bygga något. Godkänt uppgift gav ett verktygskörkort.
 
Mitt i allt pausade vi för en sväng på stan. Träffade en vän en sväng och lekte i en lekpark en sväng och såg dessa dagtidszombiesar (Pokemonspelare) många svängar. Vilken hysterisk hysteri men det är säkert kul, kanske borde prova! På tillbakavägen gick jag in och köpte nya springskor till Arvid. Ett par Kavat på rea. Sen blev det ett par timmar till på Baltazar innan vi åkte hem.
 
Men uschiamej vad jag bara vill hoppa ner i nåt mörkt hål just nu och stanna där. Urk.
Allmänt | | Kommentera |
Upp