Skattjakt!!

Idag har jag varit ute på en regelrätt skattjakt! På riktigt! Det finns skatter gömda ute i skogarna, och för att hitta dem behöver man en smartphone, eller rättare sagt en gps. Jag laddade ner gratisversionen bara för att kolla först, och blev väldans glad och nöjd över att det fanns minst tre skatter inom en radie av 726 m från mitt hus!! :) Har hittat två av dem idag.
 
 
I den här burken låg det bara en logg (där man ska fylla i datum och signatur) men i den andra låg det lite bytessaker också. Tanken är att man kan ta med sig ett byte mot att man lägger tillbaka ett.
 
75 kr kostar fullversionen och det är det väl lätt värt? Det här är som orientering, fast enklare, och roligare. Man kan göra det varsomhelst så länge det finns någon engagerad själ som placerat ut en geocache. Såhär ser det ut i södra Sverige. Kollade hemma också, det finns till och med en borta vid Näset!!! Johanny! HITTA DEN!
 
 
 
 
Allmänt | | En kommentar |

Humor

Det här är ett av de roligaste mail jag fått någonsin. Det roligaste är fetmarkerat..
 
 
"jag är så jävla värdelös förlåt franskan, jag är inte riktigt bekant med den här datorns gemenskapshetsregler, jag får bevars in bilderna från telefonen, sen försvinner de spårlöst nånstans här i datorns innandöme. IBLAND hittar jag dem, och då bevars alla, men att hitta dem nu när jag vill maila dem.....SUCK. Men det är inte mig det är fel på, det är datorn som är otydlig. Bilderna kommer när vi är överens!!!"
 

Allmänt | | 2 kommentarer |

Den är rosa!

Jag vet att bilden är dåligare än det sämsta betyg en film kan få på IMDB, men ändå. Igår körde jag rääägerbil igen, på crusingen i Falköping. Det är en rosa Ford och tack och lov kunde vi köra nercabbat hela kvällen. Ett fruktansvärt oväder hade dragit förbi tidigare men det var torrt, varmt och fint på kvällen.
 
 
Det är Andreas som är mitt i, mörk och suddig. Det absolut ROLIGASTE hände cirka 30 minuter efter att vi anslutit oss till alla bilar. Någon, (vi kan kalla honom Stefan) fick snällt hoppa in i polisbilen för att "skriva lite". Det betyder alltså en bot, en ordningsbot a 500 kr för att han hade suttit på ryggstödet när vi åkte. Helt ärligt så hade inte jag 100 % koll på att det är så. Det kändes bekant men inget jag tänkte på när vi åkte.
 
Annars var det många bilar, mycket folk och glad och trevlig stämning. En jättekul kväll "trots" att jag var nykter. Med andra ord, man kan ha kul utan att dricka, det är kanske något jag ska fortsätta med? Idag är jag pigg och glad medans fylltratten (han var verkligen full som ett ägg!) ligger och sover och förmodligen inte mår så bra.
Allmänt | | Kommentera |
Upp