Gå vidare

Det kryptiska i föregående inlägg handlade om att jag ska byta jobb. Från produktionstekniker/teknikansvarig till processtekniker. Arbetsinnehållet skiljer sig väldigt mycket från vad jag gör idag, men är väldigt nöjd och glad att jag byter till en avdelning inom gjuteriet, men fortfarande Teknik. 

Driva innovation mot hållbar framgång. Nog för att det är min funktions slogan men i min blivande roll kommer jag verkligen få leva upp till det. Speciellt spännande att få jobba med ett tydligare hållbarhetsfokus. 


Första instagraminlägget, det är snart 5 år sedan jag började på Volvo (då först som konsult via Lernia). Efter 10 månader blev jag Volvoanställd, ett halvår (typ) därefter teknikansvarig och sedan dess jobbat på och vart gravid och föräldraledig. 


Min fina väska som var tokdyr men milstolpemarkering för när jag blev Volvoanställd 2016. 

Det är alltid lätt att vara efterklok men so far är jag så glad över att ha landat i livet med högskoleutbildning som har banat väg för andra möjligheter. Att jag nu (redan) har 5 år bakom mig på andra sidan examen (minns det som igår när jag satt på inspirationsföreläsning om varför industriell ekonomi var sååå bra!). 

Så nu måste jag verkligen börja djupdyka ner på nördnivå vad det gäller sandkorn, och hur dessa kan användas på det mest resurseffektiva sättet. Så kul!!!










Allmänt | | Kommentera |
Upp