En tisdagsversion

Tisdags-Petronella är en mycket glad chey (ignorera stavningen). Detta på grund av att jag fått lite mer harmoni i kroppen. Imorse hade jag handledning och det gick bra. Han tror definitivt på att jag blir klar. Jag försökte luska lite i hur resten av klassen ligger till, och det var inte många vad han visste som faktiskt lämnar in om 2 veckor. Det känns bra att han tror på mig. Han som sett mitt arbete hittills och har varit med om många examensarbeten förut. Det är om inget oförutsett händer vill säga. Det oförutsedda jag kan tänka mig är 1) sjukdom de grande. 2) jobb. 3) ? Jobb tar jag ju tacksamt emot och då är det okej att skjuta på redovisningen. Inte annars. 
 
Sen var det så att igårkväll kollade jag schemat. Jag trodde att jag hade heldag idag (10-17) med seminarium, men det var tydligen bara en föreläsning mellan 13-15. Det innebär att jag "fick" flera extra timmar som jag hade räknat bort. Jag gjorde det absolut bästa av det bästa och gjorde klar inlämninguppgift 1 i metod-kursen. Jag satt och skrev oavbrutet mellan handledningen och föreläsningen och efter kl 15 fortsatte jag i 1,5 h till. Det räckte precis för att kunna skicka in vid 16:30, med tre dagar till godo dessutom! SÅ FÖRBANNAT SKÖNT ATT GJORT BORT DEN DÄR SKITUPPGIFTEN!  
 
Därför är jag glad. Jag ligger i fas (läs: det kommer ordna sig men det förutsätter många många timmars) och jag har slängt bort en sten som legat och skavt mot ena axeln. 
Allmänt | | En kommentar |

DIV

En sneakpeak på färg

Nu vilar jag lite efter maten. Får passa på när jag har möjlighet! Igår var jag vaken till kl 00! Det händer typ två gånger per år. Sova är bra skit, därför lägger jag mig tidigt så jag inte behöver vara så trött dagen efter. Men nu tror jag kroppen är lite mer inställd på sommartid, dvs sänggående efter 22, inte före som det vart hela vintern.

Om åtta minuter börjar kvällens pluggpass! Min plan är att sitta med det till ungefär midnatt, om jag orkar.. Zzz..
Allmänt | | 2 kommentarer |

Udda

Idag har jag..
 
.. bråkat med min dator. Den beter sig YTTERST märkligt! Jag vet inte om jag har gjort nåt eller om det bara är nåt kosmiskt trassel. Det börja med att word betedde sig skumt. Kunde inte ens öppna min exjobbsfil! TACK OCH LOV gjorde jag en säkerhetskopia på usb-minne idag innan jag gick från jobbet. Om det är mjukvarufel (jag är kass på att uppdatera programvaran!) så borde jag kunna öppna filen på min dator och allt är som det ska.. Annars så vetitusan. Då får jag skriva vidare på lånedatorn och hoppas att ingen vill ha tillbaka den i första taget. Sen nu började skärmen flimra. Det känns jätteudda och väldigt irriterande.
 
.. skrivit en hel del (innan allt trassel började). Fredagar är folk så helgivriga så vid tre var det inte en kotte på kontoret. Men hela dagen där var en mycket bra och produktiv dag.
 
.. vart i Mariestad och köpt färg. Jag provmålade nu ikväll för att se om det var en bra färg, och det var det. Ljus pastelolivgrön typ. Så jäla fint! Imorgon ska jag ägna en av pluggpauserna med att åka och köpa mer färg. Andreas har vart så grym och gjort så fint i Arvids rum. Nu är det inte alls mycket kvar. Golvet ska läggas och väggarna ska målas. Lister. Lite småfix. Arvid kommer få det finaste barnrum man kan tänka sig!
 
.. saknat Arvid. Han har det säkert guld och gröna skogar och jag måste fokusera nu när jag har världens bästa läge. Men ändå. Så fort jag är ifrån han tänker jag på hur himla snäll och fin och gullig och smart han är. Och rolig!! Sötorvar!!!
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp