En dag - tre marknader

Emellanåt tycker jag det är sketakul med att byar och samhällen ligger så nära varandra här. Det är praktiskt ur många synvinklar. Som idag. Först kom Åsa och vi kilade ner till bygdegården (ca 10-15 minuter) där det var marknad. Köpte en glassmaskin på loppisen och en sak som eventuellt blir en julklapp. Sen åt vi upp pannkakorna från gårdagen innan vi åkte ner till Timmersdala och julmarknaden på Tymer. Där var det lite (mycket) mer folk, en mer vaken Arvid som ville riva ner allt och en tomte. Han fick i alla fall köra fiskedamm och på lotteriet vann vi ett snögubbeset. 
 
Direkt efter den marknaden åkte jag och Arvid vidare till Skövde och hängde i en lekpark tills Yohanna och Robban kom. Vi kollade lite på julmarknaden i Kyrkoparken innan vi drog oss till ett varmare ställe där det fanns fika och lite småhandlande. Vid sex-tiden kom jag hem med en pizza till middag. (Lite kontrast mot allt julmarknande..) och nu ska jag sätta mig och skriva lite rapport. 
 
En perfekt lördag med energiboost från både kusin och stödstrumpa med käraste. 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Farfarfarfarfar

Lilla ministerns farfar har hälsat på idag efter en vistelse på La Gomera. Jag frågade om Arvid blev glad när de hämtade honom på förskolan och "han visste inte vem han skulle krama först". Så mysigt!
 
Haha en kul grej. Imorse skulle jag försöka förklara för Arvid att om ett tag kommer tomten och kanske att han har med sig en julklapp. Jag sa först "tomten kommer bla bla bla.." Sen frågade jag Arvid "Vem är det som kommer och hälsar på?" Arvid pekar på dörren och säger MOMO! Mamma är du årets jultomte?? Vad har du och Arvid konspirerat ihop? 
 
Skrivandet går framåt. Vilken tur att Elin sålde sina böcker till mig förra veckan. Har de tre bästa böckerna här hemma nu vilket underlättar enormt. Imorgon blir det en regelrätt skoldag, likaså på måndag. På tisdag är det redovisning men jag behöver inte surra mer än 10 minuter. Med andra ord behöver jag inte ha så värst mycket skrivet för att kunna redovisa. Det är bra skit!
 
Eftersom dagen började lite för tidigt imorse börjar natten lite tidigare. Jag ska inte vara uppe länge till. Nissepromenad, dusch, plocka i ordning inför imorgon, äta, sova. 
 
 
 
Allmänt | | 2 kommentarer |

En tanke att tänka tillbaka till

Det slog mig. Snart är jag halvvägs genom sista året på högskolan. Det året jag varit som mest nervös för. Har tänkt att det är ASJOBBIGT och ASSVÅRT och en riktig pärs att komma igenom men hittills har det gått så himla bra. Då var första terminen i 2:an betydligt jobbigare. Då var det iofs andra kurser (ej logistikkurser) med en hel drös med inlämningsuppgifter, gruppuppgifter och seminarier. Det är det inte nu. Nu är det ett fåtal större grejer att göra. Det har ju gått så väldans fort allting, och fortsätter det i den här takten så är det alldeles alldeles snart över. Vilken grej!
Allmänt | | Kommentera |
Upp