...

 
Allmänt | | Kommentera |

En sak att se fram emot

Arvid börnar runt i sin räcer. Underbar svenska va? Han har ätit sin grötfrukost och hållt på ett tag och nu börjar det gnissla lite. The kiddo is trött. Ska stoppa ner knytet så han får lura till en sväng till. Och när han sover ska jag virka. (Pausar skrivandet för kast med litet barn med sikte på barnvagn).
 
Nu är det inte allt för länge kvar till våran lilla weekend som vi ska iväg på. I början av december ska vi till Båstad för att bo på hotell och äta julbord. På vägen ner (fredag) åker vi förbi Ullared!!! HUR KAN MAN INTE VÄLJA ATT STANNA TILL EN SVÄNG!?!?! :D Jag hoppas att det inte är allt för mycket folk. Det är trots allt fredag, men å andra sidan är det en fredag hyfsat nära jul och man vet aldrig vad det är för folk som nästlar sig in där då. Säkert massa bussresande som ska julhandla. Och pensionärer. Kul som rackarn ska det bli i alla fall. Nu var det jättelänge sen vi var iväg nånstans. Jag tror det var resan i somras?
 
På Gekås blogg kan man se att de har en glögg som smakar delikatoboll. Den tänker jag inte köpa. Sånt här gillar jag däremot. Vi har visserligen inget behov av ett nytt soffbord men idén var bra! Fyra lådor och hjul går på ungefär en femhundring så det blir ju ett ganska prisvärt bord. Men det är ju helt galet vad mycket prylar det finns där inne. Nångång skulle jag vilja vara där när det är nästan tomt. Vi åkte ju när skolorna började och hade läst att det var lågsäsong då, men det gällde tydligen bara veckodagarna. 
 
Övrigt:

1. Jag är tacksam! Frysen är full av älgkött som min snälla moster Eva transporterade ner. Pappa har fixat och mamma har packat och märkt allt jättefint. Nu känns det lite som att jag är stenrik.
 
2. Jag är taxam. Nisse är en gohund som är så otroligt duktig och skötsam. Långt ifrån perfekt uppfostrad, men vi jobbar på det och han är verkligen så duktig. Han vill verkligen göra rätt, bara man ger han rätt medel och förutsättningar.
 
3. Har tänkt skriva och "utvärdera" hur det vart att köra 5:2. Jag tror det är 6:e veckan nu. Om man säger såhär, jag kommer definitivt fortsätta!! Men det kommer en annan dag.
 
Hejdå
Allmänt | | Kommentera |

Tokhunden

 
 
Alltså Nisse.. I ett nötskal. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp