Ett tips bland blixtarna

Jag gillar mitt lilla hörn här uppe. Datorn står framför ett fönster och eftersom jag befinner mig på andra våningen har jag lite att kolla ut på. Nu är det mest grönt och jag ser även grannens ladugård, och på himlen ser jag blixtar. Det är kanske 10 km bort men jag hör ingen åska.
 
Tänkte informera alla nära och kära med barn om ett bra erbjudande. Jag har utnyttjat detta en gång förut och gjorde stora fynd då! Betalar man 239 kronor får man handla för 500 kr. Det är dessutom rea på massa grunkor så nåt kul kan man säkert hitta. Bilden leder till letsdeals sida! Vet inte hur länge det gäller men tills vidare antar jag.
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Snurrigt..

Alltså nu är det ett inre kaos. Jag vet inte om det är amningshjärnan som spökar eller något helt annat. Jag är urvimsig och det känns lite som att jag har fluff i hjärnan. Sån där mashmallows på burk.. Hur som haver har jag tagit mig tid att gå ifrån de andra och sitter nu i min ensamhet uppe i lilla rummet. Har faktiskt öppnat ett av dokumenten (inlämningsuppgift nr 5) och har insett att jag har ju faktiskt gjort nästan hela! Bara tre frågor kvar på slutet. Sen är det hela 4:an och kompletteringar på 2:an och 3:an. Jag ljuger inte när jag säger att det inte gått en enda dag sen Arvid kom som jag inte tänkt på dessa förbaskade uppgifter. Tänkt och tänkt. Skjutit upp och skjutit upp. Det JOBBIGASTE och SVÅRASTE med skolarbete tycker jag är startsträckan innan. När man väl satt igång går det bra, men tiden innan, den kan vara lång. Det slutar oftast med att jag gör allt i sista sekund. Men nu resonerar jag såhär: känslan när allt är klart, inlämnat och godkänt. Då är jag HELT ledig. Nu går jag bara omkring och har dåligt samvete för det. Så värdelöst och vad det tar energi. Så därför sitter jag nu här.. och bloggar.. Hehe.
 
Meeeeeen jag sitter här och har öppnat en fil, det är bra skit.
 
 
Allmänt | | En kommentar |

Ajkia!

Matabarnpaus utanför IKEA utanför Örebro! Vi åker oftast till Jönköping (större med ett i princip komplett utbud!) men omväxling förnöjer! Har köpt en stol till lilla herrn och lite annat jox. Det är ungefär femhundra grader ute och inne överallt så det är inte så panikmycket folk, även om det är löningshelg.

Jorå, så är det!

Allmänt | | En kommentar |
Upp