Hoppet är inte ute än..

Jag trodde att de satt mig på röda listan sen jag missade att slutrapportera en gång. Oops. Men nädå! Nu får jag chansen att prova lite hårvård! Det ska bli kul och bra. Om inte är det så förbenat kul att få roligheter på posten. Hehe. Apropå leverans fick jag motta 9 paket golv imorse innan jag drog. Arvid rum är nu helt urblåst på rubb och stubb. Det kommer bli så himla fint! En inbyggd säng under snedtak med pärlspont runt om. Jag ska tapetsera och grunnar lite på vad vi ska hitta på för kul. Andreas har fastnat för en tapet med taxar på. Men jag vet inte. Den var lite väl grå och tråkig tycker jag. Jag har ett häfte från Idrottsrabatten och i det är det alltid 20-25 % på tapeter och färg. Nån dag när tid finnes ska jag förbi tapetaffärn och inspektera vad de har. Min förhoppning är att ALLT är klart tills den 30 mars då han fyller 2 år. Jag köpte en vattenmelonsvimpelgirland på TGR som ska upp. Sen har vi två stringhyllor som redan är ommålade en gång, så de kan jag fixa lite mer så att de passar in rent färgmässigt. Mysigt att få inreda ett Arvidrum! 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

A la la work work.

Åter igen ett bibliotek! Imorse vaknade feber-Orvar rätt tidigt och det är en dålig kombo med att jag somnade sent igår. Ikväll är det bättring! Det är så segt att ha tid på dagen, som nu, men vara för geggig i hjärnan för att kunna tänka klart. Jag har liiite träningsvärk sen igår. Det känns fortfarande sådär larvigt bra att det gick så otroligt bra igår. Jag vill springa mer! Men inte idag. Hehe. Får ta det en annan kväll, eller dag.
 
Istället för att skriva har jag bland annat kolla väder för Warszawa. Eventuellt nån minusgrad (på natten antar jag) och sen upp till ett par plusgrader. Ungefär som här med andra ord. Vad glad jag är att jag har en älskling som fixar och ordnar med sånt här. Nu ska jag bara se till att jag är klar och inlämnad på måndag och sen packa lite pinaler. När det vart så mycket att göra senaste tiden har jag knappt hunnit längta heller. Men nu börjar jag nästan känna av lite resfeber. Vi flyger från Göteborg på tisdag och kommer hem på lördag. Jag kommer sakna Arvid nåt galet. Om han saknar oss återstår att se. Jag tror att han kommer att ha så roligt, leva loppan och härja runt hos farmor och farfar att han inte ens märker att vi inte är närvarande. 
 
Hans favorit just nu är Bajse. Om jag försöker "rätta" honom och uttala korrekt svarar han med Majse. Hysteriskt roligt. Såklart är det Bamse. Han vill ha Bajse på toaletten (tandkräm), Bajse i soffan (på tv:n) och vid random tillfällen pratar han om den här Bajse Majse. Lilla älskling! 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Vackra skapelse!

Det bästa med den här dagen var att få träffa lilla Fiona! Så liten, så brutalt söt och hjälp vilka små små små tår! Hon var jättego och snäll. Hickade supergulligt och sprätte med både händer och ben. Vad jag ser fram mot allt som har med den lilla människan att göra! Allmänt | | Kommentera |
Upp