En vecka sen sist

Förra lördagen var det födelsedagskalas. Det var så himla lagom och litet med sån grymt god mat. Andreas rökte regnbåde i röken som vi åt till middag. Tårtan var budapestrulle. Det var så groteskt varmt (28 grader i skuggan) så vi smälte bort ett par gånger. På kvällen åkte vi och kvällsbadade (läs: de små barnen). Det blev en sån väldigt lyxg födelsedag för Yohanna och Fiona sov över. På kvällskvisten efter att de små somnat satt vi och drack bubbel och pratade.

Dagen efter gjorde vi en väldigt spontan utflykt till Jönköping. Lite IKEA, lite A6 och sen lite glassfik. På IKEA blev det massa småpinaler. Det största var en piedestal. Köpte tyg där som jag nu har sytt till köksgardiner.

Nu denna helgen har jag varit allena i mitt hem. Arvid är på husbilsäventyr och lever loppan och Andreas jobbar. Det har varit trivsamt att skrota runt hemma. Mycket stökande inomhus eftersom det vart en rätt regning helg. Men oj vad regnet är välkommet! Det har sinat i bäcken och var snustorrt i backen. Hur blir det med svampen?

Stor clownglass. Med kex och klubba!
 
Mmm... syrenblomning!!
 
De nya hönorna har börjat värpa. PYTTESMÅ ägg!
 
I det här lilla huset bor en sån där filur som finns i Pettson-böckerna!
Allmänt | |
Upp