Veckan som varit..

I tisdags fick jag äntligen paketet från Buzzador..

Tandkräm för ett helt kompani samt en stor tub och en tandborste till mig. Meningen med dessa är att jag ska prova, utvärdera samt ge bort småtuberna till folk som i sin tur kanske pratar vidare om denna pryl. Jag provat tandborsten (som är helt makalöst skön att använda, om en tandborste nu kan vara skön..) och tandkrämen som man blir alldeles tillfälligt blå i truten av! Väldigt lustig tandkräm! :)

Sen denna tentaångest. I tisdags påbörjade jag mina studier inför tentan som var idag. Jag har haft ångest, stundvis känt mig riktigt jävla deprimerad och nu.. känner jag ingenting. Det gick hyfsat bra, jag räknar med att bli godkänd men poängena beror på hur petiga lärarna är med rättningen. Om senast 18 arbetsdagar vet jag hur det gick. Efteråt satt jag ute i solen och glassade med mina solbrillor i väntan på Mattiiias och konstaterade hur otroligt skönt det är när man väl gjord bort den där ångestgrejen som grott i nån vecka/några dagar. Grymt skönt!

Efter lite socialisation drog jag till gymmet och körde ett jäkligt skönt pass. Sprang som en dåre gjorde jag, och lyfte mer än vad jag nånsin gjort innan. Kände skak och pirr i varenda lem på vägen hem.. (Det finns knappt något som ger skönare tillfredställelse än ett riktigt grymt bra träningspass!)

Häromdagen när jag var jätteputtrig och kinkig på grund av tentapluggandet kom min bästa finaste underbaraste älskling hem med detta:

Update angående Utmaningen: Det går stadigt neråt och framåt. Har tappat nästan 2 kg nu sen vi startade, och jag känner verkligen hur otroligt mycket som hänt med kroppen. Jag hittar muskler som jag knappt sett innan, mina vader börjar bli mer spetsiga än runda och så fort jag börjar tänka på träning börjar jag svettas kopiösa mängder. Däremot är jag helt stört trött om morgnarna. Det är ett äventyr att bara komma till medvetande, så jag känner inte det de sa att jag skulle känna, dvs att man inte behöver lika mycket sömn. Njaa. Men skam den som ger sig. Nu är vi inne på dag 14 av 30, så 16 dagar kvar!
Allmänt | |
#1 - - hemmabasen:

jag tar gärna emot en liten provtandkrämstub så ska du få utförlig utvärdering sen. Jag ska posta till dig också, jag råkade få med med ditt Cassels medlemskort hem. Det kommer!

Upp