Todeloo bloggiz

Vi har visseligen myyyshat (Turespråk för att mysa) men även haft en hel del konflikter. Ture leker rövare, Arvid hetsar på, Ture blir ledsen, Arvid filar på ett försvarstal, Ture vill äta och häller ut yoghurten över mackorna, Arvid bestämmer att vi ska leka Bio Rio och tejpar sönder min stora skolplansch (misstag!). Ikväll slutade det med att de blev skickade isäng lite tidigare än vanligt. Kvart i sju var det tyst i huset. 
 
Småbarnsliv i ett nötskal. Jag älskar dom små liven gränslöst och bottenlöst ändå, även om det är påfrestande. 
 
Efter nattningen slog jag mig ner vid jobbdatorn en stund och gjorde en liten leverans. Vips är klockan inte ens åtta och jag är klar, med både jobb och läggning. Det som återstår är att pinka Nisse, kanske snåläta lite mer av spenatsoppan och sen säga godnatt jord. Min nya kvällssyssla är att läsa. Det har jag inte gjort på flera flera FLERA år! Den senaste boken var Hormonstark av Martina Johansson. Nu läser jag Hälsogåtan av Anders Wallensten (även känd från pressträffarna angående pandemin). 
 
Imorgon är det en ny dag. Ett nytt blad. Ett tomt blad? Det är delvis redan ifyllt med rutingrejer, lite jobb och lite sånt därnt. Meeen vad kan man mer fylla en måndag den 22:a mars med? 
Allmänt | | Kommentera |
Upp