Arvids kalas

Kalasdagen är numera över och förbi. Det är verkligen jättekul med kalas. Förbereda, planera, fixa, laga i ordning etc men sen efteråt när diskmaskinen är igång och allt är undanröjt, då är det så himla skönt. Arvid har blivit ordentlig firad idag med massa lek, jättejättefina presenter och tårta på tårta. Andreas hade gjort smörgåstårta och jag hade gjort en apelsintårta. Vanliga tårtbottnar och täckt med grädde + mandariner + riven apelsinkrokantchoklad. Lager 1 var mixad apelsin + juice plus "glasscreme" (annat ord för grädde blandad med marsansås) och lager 2 var samma apelsingrejs och apelsinkrokantfluff. Jag la ihop tårtan igår och dekorerade idag och det är väl så man tydligen ska göra för tusan vad den var saftig och god. Lite annan variant med apelsintema också. 
 
Det var 145673 gånger roligare med kalas nu när Arvid förstår mer. Han verkade så nöjd och glad över uppståndelsen och av de presenter han öppnade så var den ena roligare än den andra. Framöver ska vi arrangera den fina sandlådan han fick av sin farmor och farfar. Den är perfekt med lock så man kan stänga igen (behöver kanske inte bli drabbad av diverse kattliga toalettstunder). 
 
Tack alla som vart delaktiga idag! Jag är jätteglad och nöjd över ett trevligt kalas och Arvid drömmer nog ljuva drömmar om alla dagens intryck! 
 
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp