Proppad dag

Kom hem nästan alldeles precis. Dagen har gått i ett sen vi åkte hemifrån halv tio. Men vad vi hann med mycket! Kosläpp, lunch hos Yohanna, Dalenium i Stenstorp, middag hos Lisa och Manfred och därefter Valborgsfirande i Österäng. Intensiv dag men allt har varit väldigt trevligt!
 
Lycklig kille. Han fick en bulle, mjölk och en vattenflaska. Vi hälsade på kossorna, kalvarna och gick tipspromenad. Det var liiiite kallt men jag hade mina stövlar. Det förekom en och en annan fashionista som gled runt i nya vita sneakers. Jorå.
 
Mucho lyckliga kor som får komma ut! Vi var på Fogdegården i Tidavad som är ansluten till Falköpings Mejeri. Det är dessutom en ekologisk gård. Gillade det här kosläppet mer än det förra året.
 
Dalenium Science Center i Stenstorp är en lekplats för både stora och små. Den här gillade Arvid mest, en skogsmaskin i miniformat. Efter fikat smet han obemärkt iväg och stack tillbaka. 
 
Traditionellt Valborgsfirande med sång och tal.
 
Arvid har pyjamaskalas hos farmor och farfar ikväll. Tanken är att vi ska polera bilar imorgon och det görs smidigast utan en knasboll som springer runt och vill hjälpa. Han är fantastiskt hjälpsam och vill verkligen göra allt vi gör, men ibland är det enklast att göra saker själv. Det går lixom fyrtio gånger snabbare.
 
Klart slut, varulvstjut. Nu ska vi kolla film (och jag lär ju somna i soffan) och äta snacks.
 
 
 
 
 
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp