En dagstur inkl "tårtbuffé"

Vi var ju iväg till granngrannkommunen och började på Rörstrands. I byggnaden finns Iittala outlet där de säljer Hackman, Rörstrands, Fiskars, Höganäs och även en del annat. Outletpriserna tycker jag inte om! 2:a sortering av Swedish Grace-muggar kostar 99 kr. Man får lätt tar i 1:a sortering billigare på andra ställen. Men ibland kan man fynda. Mumingrejer som ibland har små skönhetsfel (som man inte ens ser) kan vara mycket billigare. Nu hade de dessutom rea och jag slog på stort med glasskopan och tårtspaden. 
 
Efter ytterligare ett par affärer slog vi oss ner på mitt favoritställe i Lidköping. De har riktigt bra utrymme för barnvagnar! Dagens lunch tog vi och jag körde på ceasarsallad. Efterrätten skulle ju rymmas också. Provade tre olika tårtor. Så gott! Sen kollade vi lite mer inne i centrum och köpte tre bingolotter var inför imorgon. 
 
Nu är det lugn i stugan igen. Arvid har badat och gick i däck direkt efteråt. Mamma spelar spel och jag surfar runt. En väldigt fin dag avslutas med degande i soffan. 
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp