Förebilder och inspirationsbild

 
Det här är en inspirationsbild till hallen. Det roliga är att våran ser nästan exakt likadan ut. Jag valde dock att göra skohyllor med pinnar istället för hela hyllplan. Tänkte att all skit får gärna rasa ner på golvet, det blir lite mer lättstädat så. Har dessvärre ingen koll på vart bilden kommer ifrån. Men det är en förjäkla fin hall! 
 
 
Ena sidan av köket. Till höger ser man hallen och till vänster skymtar trappen upp till övervåningen. Det är en helt otroligt stor skillnad om man jämför med idag, men eftersom det inte är helt klart än dröjer det ytterligare några dagar med efterbilder. Men här har du mamma, orginalbilder från hur allt såg ut innan vi flyttade in och började härja. (Det här är bilderna från annonsen.)
 
 
Motsatt sida. Nu kommer jag knappt ihåg hur det var. Bänkarna är var jättelåga, knappt några utymmen och ännu mindre bänkyta. Spetsgardinerna fick vi av Marianne (förra ägaren) och jag överväger att hänga upp dem när köket är klart. De passar faktiskt bra in, både före och efter. 
Allmänt | | En kommentar |
Upp