Morgonsvammel

Hittade en bra sak på internet igår (bild). Världen av influencers som har som jobb att "skapa content". Bara där, det är inte verkliga livet som visas utan något skapat. För att få likes, exponeringar, reklam, intäkter. Sen loopar det om. Och hur det gått från dagboksskrivande till levande reklampelare. Från något eget till något sålt. Och hur skevt det blir i en betraktares ögon som inte kan filtrera bort det som inte är äkta. Tack och lov att jag inte är 10-25 år, tjej och osäker. 

Så frågan är, vad kan jag göra för att imponera på mig själv? Funderar fortfarande på hur många timmar som bara slösas bort på skärmtid. Det skulle vara imponerande, att använda tiden till något mer vettigt. 


Allmänt | |
#1 - - Yohanna af Skovde:

Det där är ju så skitvettigt så det finns inte!

Svar: tänkvärt verkligen!
hejsapetronella.blogg.se

#2 - - Lisa:

Tycker du är bra som du är 🤗 du ger inte sken av att vilja imponera eller ge reklam för varken det ena eller andra. Kram och tänk på att det är bra att vara sig själv , alla andra är ju upptagna.💕

Svar: Tack för de fina orden! 😊 fast jag tänkte framför allt på hur många andra är/gör. T. ex. gamla favoritbloggar som BARA skriver s.k. sponsrade inlägg nuförtiden, eller alla dessa inredningskonton på instagram där man aldrig kan tro att någon bor. Allt för att få likes och "imponera"..
hejsapetronella.blogg.se

Upp