Ett hus mindre

(null)

Igår hade vi sista mötet med köparen. Det är då huset övergår i deras ägo. Vi löste gamla lån och fick två trisslotter av mäklaren. Det var så skönt att gå därifrån efteråt! Ett hus mindre att tänka på (och betala för!). Så hejdå vårt lilla röda hus i Böja. Lantlig idyll med sjönära läge! 

(null)

(null)

I nya sovrummet har det kommit en möbel. Hittade en skänk på Blocket förra helgen. 500 kr. Det är en "kvalitetsmöbel" (i jämförelse med Ikea) och den vägde nog 50-60 kg!! Jag är snornöjd med mitt fynd! Får se om det får börja flytta in prylar i den nu. På bilden syns även mammas otroligt fina jobb (tapetseringen), ett nymålat tak och en fin lampa från Mio.

(null)

Hursom, nu är det mycket mer ro i kroppen. Tillträdet har varit, Arvid har börjat på sin nya förskola och då det varit två väldigt energikrävande punkter är det så ofantligt skönt att det är förbi. Det som händer framåt nu är uppstart av byte av värmesystem. Och jul. Och bo in sig ännu mer. Har börjar fundera på vardagsrummet. Golvet är ju nyslipat och jättefint. På väggarna sitter en retro tapet (?) som är orangebruntrådig. Inte så fräscht. Men vad skulle passa istället? 
Allmänt | |
#1 - - Mirre Sweetwords:

Hemnesmöblerna är så fina

Svar: Ja de är fina, fast jag har inget Hemnes hemma! Det här vet jag inte vad det är, något från A-möbler, dock är de rätt lika! :)
hejsapetronella.blogg.se

Upp