Eftertanke

För 9 år sedan (2008) fick jag den här parfymen av mamma. Resten är historia. Parfymen på, ut på förfest (det var dagen innan midsommar) och träffa någon som min dåvarande vän benämnde "Kotten". Hur kunde man heta så? Som namn? Men han var ju snäll och trevlig! Och han hade en svart långärmad tröja av Dolce & Gabana (stavning?). Han hade nåt vitt bubbel med sig som vi drack på balkongen.  Jag minns att jag var obekväm med hur flörtig han var. Men det var något som drog ändå. 


Det var ett turbulent halvår som följde efter den förfesten. Det var egentligen först i januari året därpå som han sa att han tyckte att vi skulle fortsätta men som "pojkvän och flickvän", eller hur han nu uttryckte sig. Det var på Pims i Skövde! Efteråt gick vi hand i hand till bion för första gången. 

Senare under 2009 flyttade vi ihop. 2010 började jag plugga och vi hade en plan om skola, sen hus, sen barn. Det blev lite omvänt men ändå jättebra. Skola, hus 2011, en Arvid 2013, fortsatt skola och examen 2015.

Nu är det alltså snart 9 år sedan vi träffades för första gången. 9 år? 

Hans bästa sidor är att han är så positiv, engagerad och underbar att vara med. Ingenting känns svårt eller krångligt. Det fina är att dessa egenskaper var de som jag fastnade för då, och de har snarare förstärkts än förändrats. Han är otroligt givmild och generös. Och då menar jag att han ger av sig själv och sätter ofta andra först. Det var verkligen förstärkts av föräldraskapet. 

Nu är han på jobbet och jag har bara stökat runt hemma. Städade på toan och då dök parfymflaskan upp. Passande nog råkade jag lukta på den och hålla upp den precis framför Bamse-schampot och då började tankarna skena iväg. Tillbaka till den där dagen i juni och allt som hände sen. 


Allmänt | |
#1 - - Yohanna af Skovde:

Hah, det är mammas fel! Men, skämt å sido. JÄKLAR vad snabbt tiden går, det innebär ju per automatik att jag bott här i nio år med. jag som skulle bestämma mig för vad jag ville bli när jag blev stor..

Svar: Minns du typ igår när du bara käka bacon och creme fraiche på Sveagatan? Eller när vi pausade med att äta på Max (vi satt ute, det var varmt och vi åt glass efteråt) när vi flyttade dig från Sveagatan till din egna lägenhet? Och när du var med ut till vårt hus för första gången och vi picknickade på en matta inomhus? Det var ju inte alls länge sen.. Siiiiiiick!
hejsapetronella.blogg.se

#2 - - Yohanna af Skovde:

Men oj oj oj, ja, det var ju typ igår!

Svar: Träffa Elin på Rådhuset häromdagen.. också sick..
hejsapetronella.blogg.se

Upp