Hem sweet hem

Åh så skönt att få komma hem igen! Men jisses vilken bra vecka det varit. Finns massor att berätta och visa bilder från. 


Bäst:
Stranden
Ålborgstrippen 
När poletten trillade ner för Arvid (badet)

Sämst:
Knappt något fiske
Liiite småkallt, jag hade inte de bästa ytterkläderna med mig

Godast:
Danska bakverk

Dåligast: 
Dansk hallonlightläsk

Huset:
Stort och praktiskt. Dock med en väldigt seg kaffebryggare.

Danmarks invånare:
Otroligt snälla och vänliga

Avstånd hemifrån:
Grymt bra!! Så utomlands men så otroligt nära! 2 h till Göteborg, färja (typ 3 h) och sen 1,5 h i Danmark och därmed en helt ny värld! Lite väntetider tillkommer dock men i det stora hela kändes det väldigt nära.

Sen hemkomsten har vi eldat för att få upp värmen i huset, ätit middag och jag har kollat första avsnittet av Skam. Semesterkänslan sitter i och TACK för att det är annandag påsk imorgon och en extra ledig dag! 


På ditresan!
Allmänt | |
#1 - - Lisaa:

Tack för en trevlig vecka. Jag tyckte det var jätteroligt när barnen letade påskägg och framförallt när dom fick gömma ägg till dom vuxna. Arvid var så hjälpsam att hjälpa till med letandet . Dessutom fick jag gömma hans påskgodis igen eftersom letandet var så fantastiskt kul. Roligt med barn som kan glädjas åt det lilla.
Ett roligt minne blir det att se tillbaka på. Arvids glädje över att kunna hoppa i poolen är ocksåq ett höjdarögonblick. Glädjen i hans ögon helt underbart.👍

Svar: Tack själv! Ja många fina minnen att spara på! Godiset kommer räcka i en halv evighet i Arvids takt! :) Vi ska till badhuset nån gång framöver, ska bli kul att se hur han badar där nu när han har lärt sig massor!
hejsapetronella.blogg.se

Upp