En stillsam helg

Helgen som snart är slut har varit så väldigt lugn och skön. Varje dag har jag gått långbautapromenad i solsken, och väl hemma har jag stökat (städat, plockat undan, pluggat, pysslat etc) och bara njutit. Lite socialisering har hunnits med. Igår fikade vi hos grannarna Håkan och Britt. Oh my vad fint hus de har. Allt är nyrenoverat och i precis min smak. Har ju bara sett huset på håll men insidan var nåt helt annat än mina förutfattade meningar! Ikväll har Kristin med familj hälsat på. Barnen härjade omkring på golvet och så sött att se Arvid krypa efter och försöka hänga med på all lek. 

De helger Andreas jobbar brukar jag försöka göra lite mer pyssligt än annars. Det första projektet var ett kakfat. Det enda som behövs är gamla tallrikar, en kakelborr och en sats för att kunna ställa de ovanpå varandra. Sen har jag börjat fylla upp med diverse godsaker.    I julklapp fick jag en elefant, decoupagelim och papper, men det var först igår som jag fick tummen ur. Pappret som blev över använde jag på en vit träbricka så även den fick ett nytt utseende. 

Såatteh.. En mycket bra helg som får fem miniprinsesstårtor av fem möjliga. Kontraster är att föredra, så dessa helger som förekommer emellanåt är som en enda stor inpackning för själen. 



DIY/pyssel | |
#1 - - hopplös:

åh, jag blir så avundsjuk på din pysslighet och driftighet. morf.

Upp